Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 saat 5 civarında walkman imi aldım ve yiyecek arayışına koyuldum nitekim başarılı olamadım saat 7 sularında açlıktan ölmek üzere iken GEVREEEEEEEK diye yükselen ses hayatımı kurtardı şu anda saat 7 yi 6 geçiyor 6 dakidaka 4 dilim peynir 3 gevrek 3 boyoz yemiş olabilirim ama bilmiyorum herneyse uyanmış yada uyanacak olan herkeze günaydın demek istiyorum sanada demeyin daha uyumadım çünkü :)[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yanlız değilsin[hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Sanada Günaydın[hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hehe :)[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 heh kalktım geldim bi simitte bana yollayin.[hline]Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 çaylar benden[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 gune en boktan ben basladim muhtemelen.finaller bitti kalktim geldim ankaradan antalyaya kimseye de haber vermedim (surpriz yapcaz ya evdekilere) bi geldim evdekiler uzamiş kemere gitmiş patladi supriz neyin elimde[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 süfersin günaydın sanada :D[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: hione, 23 June 2003 09:05 tarihinde demiş ki: gune en boktan ben basladim muhtemelen.finaller bitti kalktim geldim ankaradan antalyaya kimseye de haber vermedim (surpriz yapcaz ya evdekilere) bi geldim evdekiler uzamiş kemere gitmiş patladi supriz neyin elimde[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty muhaha[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Aha çok yazik hione ya. Çok berbat bi durum olmuş.. bu saatten sonra ne günaydiniysa artik.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Abi ben senin durumunda olsam sinirden çatlamıştım..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar