Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç meslek hakkında soru

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öss bitti,1 ay sonrada yerleşim telaşı başlayacak.Benim birkaç meslek gurubuyla ilgili sorum olacak,bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin.PEtrol ve doğalgaz müh,mekatronik,uçak-motor ve gövde bakım.bu 3 yerin iş imkanları nasıldır,okuması nasıldır?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
mekatronik ön plana çıkar bunların içinde
şöyle ki gelecege dönül en önemlü mühendislik dallarından birisi
elektrik elektronik ile makine müh birleşiminden dogmuş bir meslek
robot yapımı ile ilgilenmek istiyorsan tercih edebilirsin.
daha zor ama daha zevklidir. ( diğerlerine göre)[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

eğer mühendislik istiyosan şu an en mantıklı tercih mekatronik.

gerçekten zor(muş), ancak endüstri gibi yığılma tehlikesi olmadığı ve çok yönlü olduğu için geleceğin "parlak" mesleklerinden kabul ediliyor. hayalgücü, sayısal yetenek, teknik işlere ilgi gerekiyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Ucak gövde bakımda iyi.Ben thyde çalışıyorum bi kapak atarsan hayatın kurtulur.Zaten yol yemek var para harcatmıyorlar.Ama apron kartın cıkınca free shopdan alış veriş yapamıyorsun.Ben uçuştayım.Bazen deportee yolcu falan geliyor sınır dışı edilmiş falan action cıkabiliyor fiziksel temas oluyor sahte pasoportla falan yakalanıyorlar.Tabi teknikde olmaz action.[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian
Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp
Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion

[Bu mesaj AcimasizKemal tarafından 24 Haziran 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AcimasizKemal, 24 Haziran 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
Ucak gövde bakımda iyi.Ben thyde çalışıyorum bi kapak atarsan hayatın kurtulur.Zaten yol yemek var para harcatmıyorlar.Ama apron kartın cıkınca free shopdan alış veriş yapamıyorsun.Ben uçuştayım.Bazen deportee yolcu falan geliyor sınır dışı edilmiş falan action cıkabiliyor fiziksel temas oluyor sahte pasoportla falan yakalanıyorlar.Tabi teknikde olmaz action.

way baba süper iş çiu çiu çiuww
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...