RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Arkadaşlar öss bitti,1 ay sonrada yerleşim telaşı başlayacak.Benim birkaç meslek gurubuyla ilgili sorum olacak,bilgisi olanlar lütfen beni bilgilendirsin.PEtrol ve doğalgaz müh,mekatronik,uçak-motor ve gövde bakım.bu 3 yerin iş imkanları nasıldır,okuması nasıldır?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 mekatronik ön plana çıkar bunların içinde şöyle ki gelecege dönül en önemlü mühendislik dallarından birisi elektrik elektronik ile makine müh birleşiminden dogmuş bir meslek robot yapımı ile ilgilenmek istiyorsan tercih edebilirsin. daha zor ama daha zevklidir. ( diğerlerine göre)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ARkadaşlar hiç bu bmeslekler hakkında bilgisi olan yok mu[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 eğer mühendislik istiyosan şu an en mantıklı tercih mekatronik. gerçekten zor(muş), ancak endüstri gibi yığılma tehlikesi olmadığı ve çok yönlü olduğu için geleceğin "parlak" mesleklerinden kabul ediliyor. hayalgücü, sayısal yetenek, teknik işlere ilgi gerekiyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 uçak motor gövde bakım,petrol ve doğalgaz müh ve ayrıca elektronik ve haberleşme müh. ile ilgili bilgi istioyrum arkadaşlar.lütfen yardım[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 petrol mühendisliği türkiye için iyi görünmese de yurtdışı için iyi bi tercih olabilir.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ucak gövde bakımda iyi.Ben thyde çalışıyorum bi kapak atarsan hayatın kurtulur.Zaten yol yemek var para harcatmıyorlar.Ama apron kartın cıkınca free shopdan alış veriş yapamıyorsun.Ben uçuştayım.Bazen deportee yolcu falan geliyor sınır dışı edilmiş falan action cıkabiliyor fiziksel temas oluyor sahte pasoportla falan yakalanıyorlar.Tabi teknikde olmaz action.[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion [Bu mesaj AcimasizKemal tarafından 24 Haziran 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: AcimasizKemal, 24 Haziran 2005 17:30 tarihinde demiş ki: Ucak gövde bakımda iyi.Ben thyde çalışıyorum bi kapak atarsan hayatın kurtulur.Zaten yol yemek var para harcatmıyorlar.Ama apron kartın cıkınca free shopdan alış veriş yapamıyorsun.Ben uçuştayım.Bazen deportee yolcu falan geliyor sınır dışı edilmiş falan action cıkabiliyor fiziksel temas oluyor sahte pasoportla falan yakalanıyorlar.Tabi teknikde olmaz action. way baba süper iş çiu çiu çiuww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar