gamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 arkadaşlar bu sendit .com daki spiarişler kaç günde geliyo? özellikle order status de item shipped dedikten sonra kaç gün içinde gelir bilen varmı? daha önce buradan sipariş verenler varsa order statulerinde item shipped yazdıktan kaç gün sonra siparişin geldiğini yazarlarsa çok iyi olur. bide hangi postayla geliyo ppt ilemi? şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 shipped olduktan sonra 6. gunun oglen saati ulasti benim elime(ankara-kecioren)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 10+ gün diyeyim ben sana o kadar süreyi gözden çıkar erken gelirse sevin geç gelirse bekliodum zaten dersin :) ordan erken çıkıyor itemlar ama malum "memleketteki über kontroller" sayesinde kargo ptt vs. hizmetleri "0" bu sebepten gecikmeler olabiliyor[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hatta utanmadan da postaci adam "vs vs sizmisiniz?" dedi apartmanin alt katindan,evet dedim,paketi "tutabilecekmisin?" e cevap beklemeden elime atti.O paket bana gelmemis olabilirdi ve bi baskasi da sirf "hah beles bisey geldi" mantigiyla hareket edip alabilirdi o paketi.Ne imza,ne nufus cuzdani kontrolu,tebrikler PTT.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bana tam 24 günde geldi 21. günden sonra tekrar yollatmıştım .Bide o gelecek =) ama normalde 2 haftayı geçmiyor.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 hehe 2. yi bize verseee[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 peki ptt den isim olarak mı takip edebiliyoruz? bide ptt den ne diye sordurkmak lazım yurtdışı kargo vs diyemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: gamer, 24 Haziran 2005 18:09 tarihinde demiş ki: peki ptt den isim olarak mı takip edebiliyoruz? bide ptt den ne diye sordurkmak lazım yurtdışı kargo vs diyemi? evet,yurtdisi kargo diye sordur.Sanirim takip de ettirebilirsin de,yerinde olsam pek umutlanmazdim o konu uzerinde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar