Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sendit.com dan sipariş vermiş olanlar bi baksın!!!!!

gamer

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu sendit .com daki spiarişler kaç günde geliyo? özellikle order status de item shipped dedikten sonra kaç gün içinde gelir bilen varmı? daha önce buradan sipariş verenler varsa order statulerinde item shipped yazdıktan kaç gün sonra siparişin geldiğini yazarlarsa çok iyi olur. bide hangi postayla geliyo ppt ilemi? şimdiden teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

10+ gün diyeyim ben sana o kadar süreyi gözden çıkar erken gelirse sevin geç gelirse bekliodum zaten dersin :) ordan erken çıkıyor itemlar ama malum "memleketteki über kontroller" sayesinde kargo ptt vs. hizmetleri "0" bu sebepten gecikmeler olabiliyor[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

hatta utanmadan da postaci adam "vs vs sizmisiniz?" dedi apartmanin alt katindan,evet dedim,paketi "tutabilecekmisin?" e cevap beklemeden elime atti.O paket bana gelmemis olabilirdi ve bi baskasi da sirf "hah beles bisey geldi" mantigiyla hareket edip alabilirdi o paketi.Ne imza,ne nufus cuzdani kontrolu,tebrikler PTT.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gamer, 24 Haziran 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
peki ptt den isim olarak mı takip edebiliyoruz? bide ptt den ne diye sordurkmak lazım yurtdışı kargo vs diyemi?

evet,yurtdisi kargo diye sordur.Sanirim takip de ettirebilirsin de,yerinde olsam pek umutlanmazdim o konu uzerinde.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...