GladricSpirit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bu serverda ally de oynayan 70 kişilik bir turk guildi var su anda... guilde dahil olmayıpta burda oynayan varmı? Guild ismi "The Hun" Oyun içindeki nickim "Gladric"[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon [Bu mesaj GladricSpirit tarafından 21 Haziran 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bi videocu var ya otherguy mudur nedir onu paketliyor musunuz nerde çoban bulduysa kesip videosuna koyuyor sizde onu kesip koyun anad1n m1 ben horde oldum sonradan usu b1rak1nca gördum[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion [Bu mesaj AcimasizKemal tarafından 24 Haziran 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar