karem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Axiss programını kullanmasını bilen arkdaslardan bana yardımcı olmasını istiyorum lütfen yardımcı olunnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yanlış zaman.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 neden yanlış zaman acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Uo'da kullanılan axis demi ? yada başka axis varmı...[signature][hline]Ben çaresiz avare gezerken, gözyaşlarım yaşlanır olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 uo'daki axis ama yanli$ bolum olmu$,ne yapmaya cali$iyorsun soyle yardimci olmaya cali$irim ben?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bi sürü tutorial var bunlar için[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya işte o programla neylerin yapıldıgını bilmiyorum onlarda yardımcı olurmusun mesela neler yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 axis ile ilgili pek çok topic mevcut uo emülatörleri bölümünde arama ya axis yaz bulucaksın. uo da dünya üzerindeki pek çok ayarlamayı yapabilirsin. birşeyler inşa edebilirsin, oyundaki bütün itemleri çıkartabilirsin. hayvanları yaratıkları çıkartabilirsin, eşyaların özelliklerini değiştirebilirsin.... neler yapabilecegini ve nasıl yapabilecegini öğrenmek için arama butonuna bas yukarıda axis yaz[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 olmazsa www.google.com[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya ben sorunumu söleyem ilk olarak benim axis programı csphere dosyasının içinde nu klasörün içinde sphere doslarıda var ben ilk sphere 0.55i yi çalıştırıyorum serveri açıyorum sonra axissi çalıştıryorum ama herseferinde hata raporu veriyo fakat bütün scripler hazır durumda ben axissi kullanamıyorum bunun sebebi nedir acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 axisi sphere klasorune yüklicen, /script klasorunde scriptler olacak sonra axisi açınca yüklemesi lazım. Ama axis setup şeklinde olmalı. Zip filanda çalışmaz. Googleda arat son axis sürümünü indir. Sourgeforge.net 'te axis olması lazım.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya bakın söle bi hata veriyo "An unsupporeted operation was attempted" anlamıyorum ya ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 burada olması lazım[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karem Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 sayfa bulunamıyor diyo ama peki bi şey daha var axissin patchini nasıl yapcem nerden indircem ben yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar