Pakize Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 satiyorum; Edailia - Mage - Runneyeye ilgilenenler pm atabilirler. ayrıntılı bilgileri konuşuruz.. ;)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 rekabete gerek yok ilk bana atın mesajları :P[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ayy isteyen , istediğini alır zorla değilya canım :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eh hadi ööle olsun bakalım centilmenlik değilmi :D Sportmen olmak lazım. Buyrun efendim pazar sizin Not : Ben hala satıyorum ha alacak varsa :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ayy teşşekürler.maden centilmenlik yapmak istediniz sizden almak isteyenleride bana göndere bilirsiniz :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok artık :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin
Öne çıkan mesajlar