Nereid Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben şu uh oh un türkçesi gibi düşünmüştüm, icqdaki O o sesi gibi böyle bir ups, hmm nidası yaratıyor.[signature][hline]so smile for the king of loss feed from the juices bleeding from this cross.then tell me our lives mean more than this vain thirst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Chemical, 23 Haziran 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Ben koymuyorum kuralları o smileyleri kullanan yabancı toplulukları koyuyo:) lol, hangi yabancı topluluklar?? o zaman hükümete mektup yazalım da AB uyum yasaları içinde O_o kullanım alanlarını da belirtsinler :p [Bu mesaj Ceday tarafından 23 Haziran 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 The ultimate şaşkınlık belirtisi O_o[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O_o Nassı yani? -_- >>>>> küfür repartuarını ortaya dökmeden bi kaç saniye önceki smiley... ( en azından ben onu öyle kullanmayı seviyorum) ^^[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmasgoblin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aman tanrımmm! gibi birşey herhalde :D.[signature][hline]In our MEans, In our GAmbits, In our DEcoys, In our THoughts, WE LOVE YOU MEGADETH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O_o'ı şaşkınlık ifadesi nası olur olmaz bu fln falan die biliodum ama........[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bir canavar yarattınız olm baksanıza, yoktan var oldu.[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yeni bi fake ark. aramız geldi ismi ise O_o :D:D:D[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. Lopeth, 15 Haziran 2005 23:36 tarihinde demiş ki: içgüdüsel olarak hayvanlar gibi sevişiyoruz Seregwethrin, 23 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Soruyu imzama ekledim süper bişi :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: elvyn, 23 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: said: Mortis, 23 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: "O_o" ne demek ben bilmiorum? nedir? "OMG" "OMFG" anlamına gelmekte kendisi. alakası yok. Asıl anlamı acayip şaşkınlık belirtisi. Türkçe'ye tam çevrimi: "hö?"[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 omg yazıcak olsam omg yazarım. ikisi de 3'er karakterden meydana gleiyor :)[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben yabancıların XD yapıgını cok gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ispanyollar yapar xD xD bende bi ara pis alıştıydım ^^ xD gidiodum böyle :D neyse sonra düzeldim yine uaheuae[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aa evet, o da güzel... Artık gülmekten midesine kramp girmiş, gözlerinden yaşlar gelmiş bi smiley o da...[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Sovereign, 24 Haziran 2005 00:14 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 23 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: said: Mortis, 23 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: "O_o" ne demek ben bilmiorum? nedir? "OMG" "OMFG" anlamına gelmekte kendisi. alakası yok. Asıl anlamı acayip şaşkınlık belirtisi. Türkçe'ye tam çevrimi: "hö?" Değil işte. mesela "O_o omfg thats fuckin' hawt" derse birisi hö demiş olmuyo.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aynen öyle murtaza adam disconnect olmuş artık gülmekten xD[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 T_T Bu da şekildir...[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O_o bozdu olayı.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kurbağa olarak kullanabiliriz. <3 bi de böyle bişi var ama ayıp mı bu? yoksa benim mi içim fesat anlayamadım? O_o[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 >_> war <_< war :D x_x var ^_^ var hatta abarıp <^_^> yapanlar var :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Chemical, 23 Haziran 2005 17:40 tarihinde demiş ki: çoğunlukla zenciler kullanıyor bunları. O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 :3 cemcük ağız ile puppu diye öpme smileyi bu. (bkz cemcük ağız)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Alayı saçma geliyor bana[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 n.n'[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 0_o.. confused işte :kafasıkarışır: güzel bi emotion bende kullaniyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Chemical, 24 Haziran 2005 00:21 tarihinde demiş ki: said: Sovereign, 24 Haziran 2005 00:14 tarihinde demiş ki: said: elvyn, 23 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: said: Mortis, 23 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: "O_o" ne demek ben bilmiorum? nedir? "OMG" "OMFG" anlamına gelmekte kendisi. alakası yok. Asıl anlamı acayip şaşkınlık belirtisi. Türkçe'ye tam çevrimi: "hö?" Değil işte. mesela "O_o omfg thats fuckin' hawt" derse birisi hö demiş olmuyo. hö demiş olmuo ama ordaki cümlenin içinde yaklaşık 3 emotional kelime var. Biz O_o diyoruz. Sadece O_o. O_o OMFG hede hödö değil :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar