Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben bunu O_o psikopata baglama anlamında kullanıyorum sorunu olan? O_o[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Tabi naparsan yap. "KİM KOYMUŞ BU KURALLARI KAARDEŞİM? BEN İSTEDİĞİMİ YAPARIM! HANİ HANİ YAZMIYO İŞTE?" Ne dersen boş[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yogurdu türkler buldu, türklerin kuralina gore yiceksiniz ozaman yogurdu, her yigidin yogurt yiyisi ayridir lafida biyerimize kacicak.[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: ExhaulteD, 23 Haziran 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Ozendiginiz insanlar Evet çok özeniyorum süper bir olay.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Chemical, 23 Haziran 2005 17:56 tarihinde demiş ki: kaşığıda ağzına tamamen sokmadan içmemeni söyliyen kurallar 0,o[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: daverc, 23 Haziran 2005 17:59 tarihinde demiş ki: Yogurdu türkler buldu, türklerin kuralina gore yiceksiniz ozaman yogurdu, her yigidin yogurt yiyisi ayridir lafida biyerimize kacicak. Yoğurdu yemenin bir biçimi olsa (Kaşığı ayağınla tutup kaseyi kafana koyarak yemek bir biçimden çok işkence olurdu. Yemeği yemeyi çok zorlaştırmıyacak ve tadını almana daha yardımcı olacak bir biçimden sözediyorum) Yabancılarda o biçimde yerdi. Mesela çin yemeğenini tahta çubukla yerim ben erişteyi. Özentilikten çok erişteyi kaşıkla yada çatal ile sıkıştırıp tutamaman ve makarna gibi kalın olmadığından çatalada doluyamaman yüzünden su içinde çatalın ucu ile erişte yakalamak zorunda kalman yüzünden çubuk kullanıyorum.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kaşık?[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Chemical, 23 Haziran 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Ben koymuyorum kuralları o smileyleri kullanan yabancı toplulukları koyuyo:) O_o[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: -DoruK-, 23 Haziran 2005 18:05 tarihinde demiş ki: kaşık? Hayır, KAŞIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK![signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Laorx, 23 Haziran 2005 18:01 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 23 Haziran 2005 17:56 tarihinde demiş ki: kaşığıda ağzına tamamen sokmadan içmemeni söyliyen kurallar 0,o Birde bu vardı ilkokulda yaparlar şöyle dialoglarda olur. "Bak şimdi şunu şöyle tutup şöyle çekmessen o düğüm atılmaz oraya." "Sen çok iyi biliyorsun ya?" "Tabiki bilicez lan babam balıkcı onun yanında çalızıyorum!" "HAHAHAHHA LAN ÇALIZIYORUM NELAN HAHAHAHAHAHAHHA=HEAEAHUEA FLAFAAFAIFAIAFI LAN AHMET! ALİ ÇALIZIYORUM DİYO ÇALIŞIYORUMA AHAHAHA" (ahmet) "ehhaha malmış" "HAHAHAEHAHHEAHEAUA (Dur birazdaha güleyimde tartışmayı o kazanıyor olmasına rağmen adam sıkılsın gitsin, arkadaşlarım lafı ben koymuş sansın karizmam artsın)"[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Oha bariz kinayeyi ornek alip ustune yorum yapmisin artik suanda yerinde olucaktir bu O_O[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu ne sacma bı topıc dır yaa =)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aslında saçmalıyan ben değilim siz saçmalatıyorsunuz konuyu:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O_o Hani böyle tipin kayarya biri bişey der.Onu hani anime de bi gözü inik bi gözü açık hah odur işte.En güzel anime filmlerde görebilirsin. O_O tamamen kopmadır bu bitmişsin artık.Ben bu amaçla kullanıyorum.Ozaman sende lol ü roflmao rofl lmao gibi şeyleri kullanma.Insanların hür iradesine karışmak olur bu.Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Chemical, 23 Haziran 2005 17:56 tarihinde demiş ki: mesela deviantart a git orada yanlış yerde kullan birisi çıkar yanlış yerde kullandığını söyler. Yazısız kurallar diye birşey duymadınızmı ya? Mesela çorba içerkende hüüüürp diye ses çıkartıp sağa sola sıçratmadan, kaşığıda ağzına tamamen sokmadan içmeni söyliyen kurallar anayasa gibi kitaplara yazılmadı ama genede etik kural olarak onları bilmeniz lazım. Bu kurallara karşı çıkıp değiştirmeye çalışmaya çalışmak yerine uygulamak, yıllar içerisinde iyi olduğu kabul edilmiş şeyleri yapmak yerine karşı çıkıp "KİM DEMİŞ KAARDEŞİM?" şeklinde tepki vermek toplumdan dışlanmaya yol açar. Zaten öyle tepki veren kişiye ne desen "KİM KOYMUŞ O KURALLARI KAAARDEŞİM? NERDE YAZIOOOO?" diye tepki vericeğinden birşey demek gereksizdir. Madem O_o gibi yabancı ülkelerde kullanılmaya başlanmış şeyleri kullanacaksın onların kurallarına uy. Uymazsanda üstteki "NE KURALI KAARDEŞİM?" diyenlerden birisindir zaten ne desek boş olur:). Biz mirc zamanında :) gibi smileyler kullanırken onlarda o_o, lol, lmao kullanıyordu. Yahu smiley bu, etik kurallarla gidip nasıl bağdaştırırsın? Ne demek ya kullanımı değişmez vs., git araştır bakalım eskiden şemsiye nasıl kullanılıyormuş, şimdi ne için kullanılıyormuş. Toplumdan dışlanırmışsın, pes. Ağzı açık esneyen adam dışlanmıyor yahu, ki bu yıllardan sonra oturmuş birşey, Allah'ın zübük smileyinin kuralı oturmuş da milleti dışlıyorsunuz ha. Bravo vallahi.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 O_o isaretinin dogru yerde kullanilmamasi topigini bile sacmalattiniz arkadaslar helal olsun[signature][hline]Yap Yakışanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben yerinde kullanmaya çalışıyorum ama[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Abartarak anlatıyorum biraz. Sade anlatınca KAŞIIIIIIIIIIIIIK diye bağıran çok mantıklı mesajlar arasında sönük kalıyor.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 örnek vereyim en basitinden X:Ben geyim Y: O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 konudan konuya nası atlıyosun chem. eheh[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bak o oluyo mesela:P (iki üstteki mesaja bu) Atlarım konudanda atlarım ıslak halıya basmıyayım diye koltuktanda atlarım[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 23 Haziran 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bir örnek daha x:7 erkekle ilişkiye girdim, hepside birbirinden harika idi. y:O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ^.^'[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 zsifirMG!!binyuzonbir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 birde almanların şeyi var alıştım ^^ buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar