sheref Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 peki bu kadar şeyi istiyo bu kadınlar ne yapacaklar :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum...
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hayatın her alanında düz mantık iyi değildir ama para çekmek gibi ulvi amaçlar söz konusu olmadı sürece pek fark olduğunu sanmıyorum =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bence iyi.Işe girersin paranı alırsın.Budur düzmantık vede uyguluyorum euheuh[signature][hline]
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Aslına bakarsan çok fazla bişe istedikleri yok, erkekler takmış durumda "ne isterler acaba, ne düşünüyorlar acaba? şöyle yapsam olur mu böyle yapsam olur mu?" kasıyoz hafiften.[signature][hline]Fuck all scammers!
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 @erutan : erkeksin işte =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 24 Haziran 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya şimdi "erkekler kasıyor" deseydim benim açımdan biraz kötü olacaktı :D Hani kendimi onların dışında tutuyomuşum gibim =)[signature][hline]Fuck all scammers!
Slat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 [signature][hline]Touch of death is never gentle...
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 lol çok iyiymiş =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 resim de hoşmuş tabii valla dayayacaksın alkolü, biraz da sen alacan ooooh miss. konuşmayın sevişin aaah ah nerde 60lar 70ler.... bu arada bu her iki cinsiyet için de geçerlidir, ama dişi populasyona tavsiyem erkek adamı aşk sarhoşu yapın, alkol değil(inanın daha kolay) eninde sonunda amaç üremek değil mi yani:-)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet For those About to ROCK.. we SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Insanlar herşeyi ister, erkekler herşeyden cok kadın ister; kadınlarda bunu sömürür.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler
daverc Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Eger ilgini cekmeyi basardiklarini anlarsa bunu en iyi sekilde kullanirlar,bu vesileyle kadinlar ilgi ister.[signature][hline]Yap Yakışanı.
armra Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 aşk sevgi ilgi kim ne isterse kadınlar da onu ister.[signature][hline]
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: KireiMerodii, 22 Haziran 2005 18:18 tarihinde demiş ki: Cevap olarak daha duygusal ve mantıksal birşey arıyorsan... Bunun erkeği kadını olmaz... Erkek de kadın da kendi BİREYSEL ihtiyaçları doğrultusunda karşı taraftan birşeyler ister... Tabi güdüsel birşey soruyorsan... Erkekler boobs, bon bon ve huzur ister... Kadınlar da güzel görünmek, tercih edilmek, korunmak ve iyi bakılmak ister... biraz geç oldu ama ben de saptamalarını yerinde buldum aslında[signature][hline]Nobody is perfect!!!
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Nartanesi, 23 Haziran 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Çok kişi huzur yazmış... Bu gerçekten ilginç! Yani tamam huzur istemeniz mantıken normal ama gerçekte deli gibi aşık olduğunuz hatunların hangisinde sizi çeken şey "huzur" verebileceği idi? Veya size huzur veren kaç kadından "sıkılıp" "heyacanın bittiğini" söyleyip ayrıldınız? Yapmayın hadi! Kendinize bari yalan söylemeyin. bak buna da kesinlikle katılıyorum ama iki taraf için de geçerli olan bişey bu bence[signature][hline]Nobody is perfect!!!
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: forgiver, 22 Haziran 2005 11:28 tarihinde demiş ki: bence kadınlar güzel olmak ister baksana cadı nın yaptığı ayaklara, hür irade ayaklarına yatmış halbuki çirkin olduğunu biliyo, güzel görünmek istiyo, böle dalaverelere girişmiş bu kadınlardan korkular, mantıklarını anlamak imkansız. çok akıllı sanaıyo bide kendini +1 Hocam harikasın böyle bir komplo teorisi bravo bravoo :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Murtaza, 24 Haziran 2005 01:12 tarihinde demiş ki: Hayır, kadın orada "hülen ben ileride seninle iletişim kurmicam mı?? o zmn görürsün saçımdan sürüklemeyi..." şeklinde düşündüğü için gayet rahat duruyor... EHEHEH[signature][hline]Nobody is perfect!!!
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Rahan, 24 Haziran 2005 01:56 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 24 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki: adam direk ben abazayım diyo ya lol ordaki adamdan kasıt bensem asıl sana lol. heh.. ayrıcana kadınlara anlamaya kasmayın, sevin, sevişin ama anlamaya uğraşmayın. hadi bi tanesini anladın kaldı geriye 2.99999999... (3 milyar ın bi eksiği), hepsi birbirinden farklı. sanırım yazının az biraz anlattığı da o kadını bırak neyse o dur, "tanımlama" kafanda bi yerlere sabitleme.. aha bak işte sen biraz yaklaşmışsın oluruna bırak sonuçta kız erkek farketmez insan doğası zaten karmaşık benim kendimden emin olmadığım şeyler var daha karşı cinsin her hareketini anlamlandırmaya buna kasmaya ne gerek ver bu arada bi gün yalnız bıraktık sizi topicte helena ve doruk üstünlük kurma çabasına dönüşmüş olay sanırsın siyeset tartışıyolar abi kimse kimsenin sözcüsü olmak zorunda diil nasıl olur da kızların hepsi adına erkeklerin hepsi adına konuşmaya çalışırsınız yaa!!kendi görüşünü belirtirken kızların arkasına erkeklerin arkasına sığınmak da neyin nesi sanki benim cinim diye senin gibi mi düşünücem illa!!yorum yapıyosan kendi görüşün adına yorum yap kızların hepsi şöledir erkekler böledir genellemesi ne kadar objaktif olabilir ki!??[signature][hline]Nobody is perfect!!!
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 abi inat ettim okudum çoğu yorumu sabırla çoğu kişi saptırmış konuyu takmış kadınlar ne ister diye oysa ben dip not düşmüştüm bu biiirr ayrıca da dediğim gibi kendi görüşlerinizi millete maletmekten vazgeçin ya helena arkadaş sen de bırak bu feminizm ayaklarını ya iki tarafın da birbirine ihtiyacı var sonuçta sana ancak bi konuda destek veriyorum o da denge olayı sonuçta ne bu üstünlük çabaları maçoluk ayakları?iki taraf da birbirine öyle veya böyle muhtaç ister fiziksel ister duygusal.bu ikii üçü de bi ara yazarım işte...[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Villians Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bence kadınlarda bazen çok şey istiyor ben bile anlamıyorum neden bukadar masraflı oldularını. Şu denge meselesininde dünyanın sonuna kadar çözülceğini sanmam arkadaşlar DARK ELF[signature][hline][b]Sozlukte Villians :P
Öne çıkan mesajlar