helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 çok uzun sürer =P bağımsızlık. saygı. sadakat.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sen tatlı yedirip kızı mutlu ediyosan helal sana , yada helal kıza :) citti bir ilişkim olmasa ablası var mı diye sorardım :) Helena çok doğru söylemiş daha tanıyamamışsın..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 02:15 tarihinde demiş ki: çok uzun sürer =P bağımsızlık. saygı. sadakat. Bunları zaten veriyoruz... Bonus olarak ne istiyosunuz =)[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Ancalagan, 24 Haziran 2005 02:16 tarihinde demiş ki: akdınlar sherefi ister :-P o konunun yeri burası değil :p yani kendimi övmem övdürtmem :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bi kere onlara sorunca cevabı düşünmeden önce acaba nereye gelmeye çalışıyor diye bi saat düşünürler sen de sıkılırsın pes edersin[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 @murtaza bunları gerçekten vermiyosunuz. siz temel gereklilikleri yerine getirmeyince de herşey göze batıyor. ayrıca herkesin istekleri farklıdır. sevgililerinize sorun ne istediklerini =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 24 Haziran 2005 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bir kadına ne istersin dersen hiç birşey istemez. yada maddi bişilerden bahsettiğini sanır.. Kadınlar öncelikle kendilerine saygı ve sadakat ile bağlı bir insan isterler bu varsa aldıkları herşeyden memnun olurlar![signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 söylediklerim yanında bunuda isteyenler çıkabilir :D[signature][hline]MEresimos|Pati SözlükLominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]|Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 @helena Senin yapman gerekenleri yaptığın halde bile erkekler bu bahsettiğin 3 şeyi veremiyorlarsa haklısın... Yalnız karşındaki insanda, zamanla kötüye giden bir performans görürsen ilk başta "acaba benim veremediğim bişey mi var ?" diye sormak daha pozitif olur... Belki de çoğu bayanın sorunu bu, hatayı ilk önce başkalarında aramak???[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 taşları biraz küçük değil mi onların ? lol =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ahahah :D:D[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yahu kadın da erkek ne istiyorsa onu istiyor aslında derim. Nası yalaaan=) ne istiyor işte kendisinin anlanmasını istiyor. Bu da nası olacak erkek öküz olmayacak. Günümüzde artık herkes ne istediğini dosdoğru sölemiyor mu zaten? Ya aslında bazı şeyler var tabi dosdoğru söylenmeyen. Mesela hani kadın soruyor saçım nasıl olmuş? Sen diceksin ki güzel olmuş ama böyle ilgilenerek en azından saça şöle bi göz gezdirerek söliceksin. Mesela ben sorsam dürüst cevap beklerim o ayrı=) Neyse işte kadınların büyük bir çoğunluğu güzel şeyler duymak istiyorlar, erkeğin onu düşündüğünü onu sevdiğini görmek istiyorlar. O kadarı da zor değil ki.[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 02:27 tarihinde demiş ki: taşları biraz küçük değil mi onların ? lol =P sana bu kadar :D[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 insanoğlu (sadece kadınlar değil) doyumsuz =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 doyumsuzlukda laf mı ben açım yani karnım aç :) [spo1=:(]Sevgilimi öslediim dön artık evine yeter anne baba bu kadar :([/spo][signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 banu sonuna kadar katılıyorum yürü be..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 02:32 tarihinde demiş ki: insanoğlu (sadece kadınlar değil) doyumsuz =P bak bak, bi de konu saptırılıyor... :D[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 savunma mekanizması devrede =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ona daha çok "geri çekilme mekanizması" diyorum ben... :P[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 pardon, kim? =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 keman diyorum nasıl çalınıyor bilen var mı? =)[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ne kemanı ya çalcaksan Gayda çal kral alet[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 eh pin numarasıyla ilgili bölümler dışında makul sanki =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya benim anlamadığım işte bu neden okadar ayrıntı? Çapulcu olsan nolcak? Düz mantık olsan nolcak? bunu anlayamıyorum ben :D bugun kafeye biri geldi Bi parfüm sıkmış Öldüm yaa zehirlendim resmen :) [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 24 Haziran 2005 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar