Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadınlar ne ister?

crudgel_05

Öne çıkan mesajlar

said:
helena, 24 Haziran 2005 01:54 tarihinde demiş ki:
bence de, ayrıca kızları bekleten erkekler de var, bekletilen olmak cinsle çok alakalı değil (belki biraz =P)

Aman geç gideyim karizma yapayım kaygısı olan birisiyle beraber olmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. saat 14:00'de AKM önü... Saat 13:58 de mutlaka orada olurum :P[signature][hline]Fuck all scammers!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 24 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
adam direk ben abazayım diyo ya lol
ordaki adamdan kasıt bensem asıl sana lol. heh..

ayrıcana kadınlara anlamaya kasmayın, sevin, sevişin ama anlamaya uğraşmayın. hadi bi tanesini anladın kaldı geriye 2.99999999... (3 milyar ın bi eksiği), hepsi birbirinden farklı. sanırım yazının az biraz anlattığı da o kadını bırak neyse o dur, "tanımlama" kafanda bi yerlere sabitleme..[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten karşınızdakini kadın olduğu için anlamaya çalışmayın, insan olduğu için anlamaya çalışın (bazen karışık olabilirler)

@erutan :eh dürüst olmak gerekirse verdiğin oranlara yanlış denilemez =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siz işi bilmiyosunuz, götürüceksiniz mado'ya yediriceksiniz tatlıları, bi gevşicek bi mutlu olucak, muhallebi kıvamına gelince rahat edersiniz. Fazla bişi isteyemezler, korkmayın

PS: Aslında o kadar tatlı hanımefendinin içini bayar, ondan sonra o da bizi bayar... Dolayısıyla hafif tatlılar iyi gidebilir. Dondurma falan...

[signature][hline]Fuck all scammers!

[Bu mesaj Murtaza tarafından 24 Haziran 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...