helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bence de, ayrıca kızları bekleten erkekler de var, bekletilen olmak cinsle çok alakalı değil (belki biraz =P)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Yaw yok bizde hadi %10 bi ihtimal ama karşı cinste %90 eminim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: helena, 24 Haziran 2005 01:54 tarihinde demiş ki: bence de, ayrıca kızları bekleten erkekler de var, bekletilen olmak cinsle çok alakalı değil (belki biraz =P) Aman geç gideyim karizma yapayım kaygısı olan birisiyle beraber olmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. saat 14:00'de AKM önü... Saat 13:58 de mutlaka orada olurum :P[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Erutan, 24 Haziran 2005 01:39 tarihinde demiş ki: adam direk ben abazayım diyo ya lol ordaki adamdan kasıt bensem asıl sana lol. heh.. ayrıcana kadınlara anlamaya kasmayın, sevin, sevişin ama anlamaya uğraşmayın. hadi bi tanesini anladın kaldı geriye 2.99999999... (3 milyar ın bi eksiği), hepsi birbirinden farklı. sanırım yazının az biraz anlattığı da o kadını bırak neyse o dur, "tanımlama" kafanda bi yerlere sabitleme..[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 niye abi direk öyle bi izlenim verdin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hhahahaha[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 zaten karşınızdakini kadın olduğu için anlamaya çalışmayın, insan olduğu için anlamaya çalışın (bazen karışık olabilirler) @erutan :eh dürüst olmak gerekirse verdiğin oranlara yanlış denilemez =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kadınların istekleri bitmez o yuzden bu sorunun cevaı yok :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aklına gelen ilk şeyi söylemeseydin keşke :P[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 cidden haa kadınların istekleri bitmez dünyayı versen yine bişey isticekler OY oy oyyy ne alaka bilmiyorum ama elimde süper bi resim var...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kadınlar cok sey ister zaten bunlari verebilirsen erkeksindir ;) Sahsen ben veriyorum :utaniem:[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 . lol yanlış yere attım [Bu mesaj Slat tarafından 24 Haziran 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: helena, 23 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki: olaydaki en hoş ironi bence iki yıldır paticikte erkeklerin kadınların ne istediğini tartışıp karar vermesi =P [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 demek daha bişi istememişler senden pek.. böyle dediğine göre:)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya 93849 tane erkek gelmiş burda kadınlar ne ister onu tartışıyolar =/[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kadınlar çiçektir su ister - düz mantık Kadınlar cam gibidir, dikkat ister - değişik mantık kadınlar manyaktır, dayak ister - ters mantık Kadınlar Saygı ister - işin doğrusu[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dimi..onun yerine açık açık sormayı deneseler daha kolay =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 pazarlık yapılmaya başlanır o zmn...[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ikna gücü yüksek olan kazansın =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 açık açık ne istiosun die sorulsa.cevabın sonu gelmez işte :).o yuzden sormamak lzm[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Abi siz işi bilmiyosunuz, götürüceksiniz mado'ya yediriceksiniz tatlıları, bi gevşicek bi mutlu olucak, muhallebi kıvamına gelince rahat edersiniz. Fazla bişi isteyemezler, korkmayın PS: Aslında o kadar tatlı hanımefendinin içini bayar, ondan sonra o da bizi bayar... Dolayısıyla hafif tatlılar iyi gidebilir. Dondurma falan... [signature][hline]Fuck all scammers! [Bu mesaj Murtaza tarafından 24 Haziran 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sen daha kadınları tanıyamamışsın =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 lol @helena ^^[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yaa bu tartışma uzar =/ açık açık sormaya cesaret edebilirseniz siz kadınlar da açık açık cevap verirler ne istediklerini söylerler.ha ne kadar sürer istek listesi onu bilemiyorum =)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ne istiyosunuz?[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar