helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 eşitlik olursa sıkıcı olmaz , denge olur. sen ezebildiğin kadından bir süre sonra sıkılırsın ve senden üstün olan bir kadının arayışına yönelirsin eğer böyle düşünüyosan. çünkü her zaman ele geçirmesi zor olan caziptir.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 @doruk anladım içten bir hayranlık diyorsun ama ben istiyorumki birlikte olduğum insan bana hayran olmasın. beni el üstünde tutmasın çünki ben onu seven sıradan bir insanım o konumda. ne güçlü nede mükemmel. bana baktığında hayranlıktan çok sevgimi görmesini isterim...[signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 23 Haziran 2005 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 karıştırma. bu olay kadının hoşlanması ile ilgili yani kadının algılaması ile ilgili benim ezdiğimi hissetmemle ilgili değil. karşımda çok ezik duruyorsa tabii ki yüzüme bile bakmam kadının tarafından düşünerek söylüyorum. eşitlik, denge. evliliğe çok yakın şeyler ve de evlilik aşkı öldürüyor diye mükemmel bir söz var. eğer yaşamak istediğim şey aşk ise denge menge istemem.[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: xueshen, 23 Haziran 2005 15:07 tarihinde demiş ki: @doruk anladım içten bir hayranlık diyorsun ama ben istiyorumki birlikte olduğum insan bana hayran olmasın. beni el üstünde tutmasın çünki ben onu seven sıradan bir insanım o konumda. ne güçlü nede mükemmel. bana baktığında hayranlıktan çok sevgimi görmesini isterim... kendini kaptırmak istiyosun yani o da başka bi şekil ama şunu da düşün hayran olduğu yönlerin (ufak da olsa) olmazsa senden hoşlanmaz, bu kez karşılıklı bir şey olmaz.. sadece senin onu sevdiğini düşünerek sana karşı bişeyler beslemesi de sağlıklı değil.[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa [Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 xueshene katılıyorum, çünkü sana hayranlık duyan bir insan daha sonra senden daha güçlü bulduğu bir kişiye yönelir, uzun süreli olmaz yani...[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aşk varsa arada gözü başkasını görmez, zaten bi süre sonra aşka dönüşür genelde olay. aşık olduğun kişi her konuda en iyidir çünkü senin için en iyi onun bulunduğu noktalardır. bu ysebeple dediğin şeyin bi geçerliliği olamaz. ha aşık değilse tabii ki daha iyi olduğunu düşündüğü; daha çok hoşlandığı kişiye doğru bi yönelme olur zaten içten içe.[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa [Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: helena, 23 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki: olaydaki en hoş ironi bence iki yıldır paticikte erkeklerin kadınların ne istediğini tartışıp karar vermesi =P +10 var ya hiç kendime bu kadar gülmemiştim. işte kadınlar o kadar karmaşık ve güzel şeyler ki iki yıldır çözememişiz(belki yağcılıkla falan sorunlar hallolur di mi:P) ayrıca yalnış şeyi tartışmaktayız. kadınların ne istediği değil, hedefteki kadının ne istediği önemli diğerlerini ben napiyim[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic kaleidoscop: çiçek dürbünü. hani bööle bakarsınız rengarenktir falan. hoş alet bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ehem ben de onu anlattım işte ama araya meslektaşları kaynadı[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Kadınlar neden bu kadar karmaşık yaratıklar gibi görülüyor anlamıyorum. Ben de bazen erkekleri karmaşık buluyorum, ama yok yok karmaşık değiller=P[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya denge olursa nasıl bi sıkıcılık olur anlamıyorum.gayet iyi olur bence. aslında kadınlar karmaşık falan değil.sadece erkekler asıl söylemek istediklerimizden başka anlamlar çıkarmaya kastıkları için asıl anlamı anlamıyorlar galiba..bu kadar tartışılacak bişey değil çünkü,her dişi farklı sonuçta=)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Asıl dengede olmazsa sıkıcı olur. Öbür türlü olsa mis gibi, arada sırada dengeler değişir, bu da ilişkinin tadı tuzu olur :P[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: nitromagus, 24 Haziran 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Kadınlar neden bu kadar karmaşık yaratıklar gibi görülüyor anlamıyorum. Ben de bazen erkekleri karmaşık buluyorum, ama yok yok karmaşık değiller=P erkek lerin nesi karışık be.Bizim beyin düz mantık Ama karşı cins OHOOOOO Ömür törpüsü ^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Katiliyorum erutan dedigin dogru biz düz mantigiz bu kızlarin hepsi uzayli zaten cidden böyle ufolarindan inmiş manyak bunlar ! Ayrica erkekler ne mi ister Sayiym kendi isteklerimi AŞK GÜC PARA bunlar bize yeter :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya at(araba) avrat(dişi) silah(cep tel) verin yeter. Bak eski bi animasyon görmüştüm. Erkek kızın saçından çekip götürüyordu(taş devri). Kız da gayet memnundu. Öyle evrimleştik yani.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hayır, kadın orada "hülen ben ileride seninle iletişim kurmicam mı?? o zmn görürsün saçımdan sürüklemeyi..." şeklinde düşündüğü için gayet rahat duruyor...[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 o zamanlar dırdır diye bi kavram da yoktur o zaman[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 o kadar okudum ama, kadın ilgi ister bence :)[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Erutan, 24 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki: said: nitromagus, 24 Haziran 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Kadınlar neden bu kadar karmaşık yaratıklar gibi görülüyor anlamıyorum. Ben de bazen erkekleri karmaşık buluyorum, ama yok yok karmaşık değiller=P erkek lerin nesi karışık be.Bizim beyin düz mantık Ama karşı cins OHOOOOO Ömür törpüsü ^^ ya olay o işte.dediğimiz şeylerin altında daha az şey arasanız böyle kadınlar ilginç uzaylı ömür törpüsü fln demiceksinz.siz olayı karışıklaştırıyosunuz.ya da anlamamayı seçiyo da olabilirsinz.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ne istediklerini boşverin, ne verebileceğinize bakın. verebilecekleriniz istediklerine uygun değilse hade yoluna..[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 24 Haziran 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 adam direk ben abazayım diyo ya lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 erkekler ve karışık olmak mı =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya da siz erkeklerin anlamamasını isteyip, kendinizce karmaşık olmayan şeyler söylemeyi seçiyosunuz. Ondan sonra erkekler de anlamayınca da "ya biz aslında öyle dememiştik, şöyle dedik de siz bunu altında başka bişi aradınız falan fişmekan." örnek: K: Hava çok güzel yaaa... E: hadi dışarı çıkalım o zaman. K: Ya napıcaz dışarıdaaa?? E: Sinemaya gidelim? K: Bu havadaaa??? E: WTF?? başıma gelen bişi. Ama bütün kadınlar böyle yapıyor anlamına gelmez tabi ki.[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 YA BİKERE LAN DAYT! daraldım :) bi kere çok boğuyosunuz erkeği Hadi onu yapalım yapalım yapalımda yapalım bırakın istemezse hee de geçin.Karşı cins çok ayrıntıya giriyo ama erkekler yüzeysel x:Nbr bap napıoz? y:Cafe a.Q yürü x:oké bap budur kızla oldugunu düşün Nbr Aşgum :p K:nbr bidenem E:iyi sen napan? K:Hiç yeni kalktım dışarı çıkalımmı? E:Napcaz? K:Bilmem gezeriz yaparız bişeyler E:EEEeee.. Hmm.. HMm günlüğüme bakam :P iyi hadi gidelim bakalım K:X yerine Gel haydi bekliyorum E:ok erkek hazırlanır 5 dakkada gider ve beklemeye başlar... kız... 10 dakka geçer yok ... 15 dakka geçer yine etrafta yok... Erkek telefon açar E:Aşgum niredesin yaw? bekliom K:Tamam evden çıkıyorum E: o_O 5 dakka sonra kız gelir. K:EE napıoz? E:ne bilem napıoz sen çağırdın sen düşün... K:Hmm pastaneye gidek K:yok yok sahile gidelim K: ııh vazgeçtim Kalekapısına inelim K:yok hmmm nereye gitsek acaba... gibi... :) biraz garip açıklama oldu ama HAS oldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bence bunlar çok uçuk örnekler :D[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: 555, 24 Haziran 2005 01:52 tarihinde demiş ki: bence bunlar çok uçuk örnekler :D "bunlar" derken benmki de dahil miydi?? Çünkü bu diyalog 1293867198472294 değişik şekilde geçebiliyor.[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar