Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadınlar ne ister?

crudgel_05

Öne çıkan mesajlar

.

hayır istemez, ama erkekler böyle düşünmek ister.

bence öyküde cadının isteği son derece mantıklı, her zaman egemen olmaya alışmış erkeklerin kadının hür iradesine saygı göstermesi gerçekten kadınların istediği bir durum

+1 dişipati dayanısması.kesinlikle haklı ama bence erkek de kadında dinginlik ister,dinGİLLik deil...

[Bu mesaj irin tarafından 23 Haziran 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kadınların istediği sadece kendine saygı gösterildiği konusunda tatmin edilmek erkeklerin yapması gereken de onların tatmin olmasına izin vermek örnek kardeşim bi resim yapar aslında iyi dğeildir ama braavvooo mükemmel olmuş derim yani bu durumda uygulanan tatikle benzerliği vardır.[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa
Sosyal ağlarda paylaş

sizin yazdıklarınıza bakılırsa -doruk ve onlyreal- kadınların kendilerini ezen(bu ifade kullanılmıştı), özgürlüklerini kısıtlayan, kişiliklerini önemsemeyen erkeklere ilgi göstermesi, bir nevi maçoluktan hoşlanması gerekir.

ama olayı şimdi kadın sözcüğünü kullanmadan yorumlarsak bu insanların (kadınların) saygınlıktan hoşlanmayan, kararsız, kendi gücüne sahip olmayan bu yüzden etrafında kendisini destekleyecek/koruyacak güçlü insanlara(erkeklere) yönelen kişiler olması gerekir.

işte bu yüzden genelleme yaparak "kadınlar kendini ezen erkeklerden hoşlanır" demek kadın kelimesini bir kenara bırakırsak karşınızdaki kişiyi küçümsemektir, bir kadına önce kendi cümlelerinizi söyler sonra bu analizi aktarırsanız pek hoş sonuçlar doğmaz kanımca.

yaş melesesini bir kenara koyuyorum =p, ama eğer kişisel görüşümü soruyosanız asla beni ezen bir erkekle değil, bende saygı uyandıran biriyle birlikte olmak isterim ki ikisi arasında çok ciddi bir fark vardır.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kişi huzur yazmış... Bu gerçekten ilginç!
Yani tamam huzur istemeniz mantıken normal ama gerçekte deli gibi aşık olduğunuz hatunların hangisinde sizi çeken şey "huzur" verebileceği idi? Veya size huzur veren kaç kadından "sıkılıp" "heyacanın bittiğini" söyleyip ayrıldınız? Yapmayın hadi! Kendinize bari yalan söylemeyin.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arndiol, 23 Haziran 2005 14:33 tarihinde demiş ki:
Dİp NOT :

Arkadaslar kadınlar bastırıyor yandık :D

hayatın her alanında eşitlik =P

eğer başlık "kadınlar ne ister" ise karşı tarafın da işin içine girmesi lazım.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 23 Haziran 2005 14:32 tarihinde demiş ki:
sizin yazdıklarınıza bakılırsa -doruk ve onlyreal- kadınların kendilerini ezen(bu ifade kullanılmıştı), özgürlüklerini kısıtlayan, kişiliklerini önemsemeyen erkeklere ilgi göstermesi, bir nevi maçoluktan hoşlanması gerekir.

ama olayı şimdi kadın sözcüğünü kullanmadan yorumlarsak bu insanların (kadınların) saygınlıktan hoşlanmayan, kararsız, kendi gücüne sahip olmayan bu yüzden etrafında kendisini destekleyecek/koruyacak güçlü insanlara(erkeklere) yönelen kişiler olması gerekir.

işte bu yüzden genelleme yaparak "kadınlar kendini ezen erkeklerden hoşlanır" demek kadın kelimesini bir kenara bırakırsak karşınızdaki kişiyi küçümsemektir, bir kadına önce kendi cümlelerinizi söyler sonra bu analizi aktarırsanız pek hoş sonuçlar doğmaz kanımca.

yaş melesesini bir kenara koyuyorum =p, ama eğer kişisel görüşümü soruyosanız asla beni ezen bir erkekle değil, bende saygı uyandıran biriyle birlikte olmak isterim ki ikisi arasında çok ciddi bir fark vardır.

dediğin gibi bayağı bir fark var. seni yenebilip sana saygı gösteren biri hoşlanacağın bi tiptir. ha sana saygı gösterir ama seni yenebildiği mesajını vermesi için önce uygulamalı olarak göstermesi gerekir ezme olayı bu yani çok ağır anlamını anlamışsın[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa
Sosyal ağlarda paylaş

yani burda kadın - kız arkadaşlarımız da var ama ben erkeklere hitaben konuşuyorum olayın bizim açımızdan olan tarafı ne yapmamız nasıl düşünmemiz gerektiği. gerçi aşık olunca herşey kendiliğinden oluveriyor yapıyorsun veya yapamıyorsun hiç umrunda olmuyor daha çok çapkınlık tezleri gibi bunlar.[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 23 Haziran 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
[dediğin gibi bayağı bir fark var. seni yenebilip sana saygı gösteren biri hoşlanacağın bi tiptir. ha sana saygı gösterir ama seni yenebildiği mesajını vermesi için önce uygulamalı olarak göstermesi gerekir ezme olayı bu yani çok ağır anlamını anlamışsın

saygı göstermem için beni yenmesi gerekmez. saygı derken kişiliğine saygı göstereceğim biri. başkalarına (en önce bana) saygı gösterebilen biri.

yenmek/yenilmekle alakası yok yani =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xueshen, 23 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
said:
-DoruK-, 23 Haziran 2005 14:46 tarihinde demiş ki:dediğin gibi bayağı bir fark var. seni yenebilip sana saygı gösteren biri hoşlanacağın bi tiptir. ha sana saygı gösterir ama seni yenebildiği mesajını vermesi için önce uygulamalı olarak göstermesi gerekir ezme olayı bu

heyt bea hiç bi halt anlamadım :D

erkeksin demek :)
[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 23 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
said:
-DoruK-, 23 Haziran 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
[dediğin gibi bayağı bir fark var. seni yenebilip sana saygı gösteren biri hoşlanacağın bi tiptir. ha sana saygı gösterir ama seni yenebildiği mesajını vermesi için önce uygulamalı olarak göstermesi gerekir ezme olayı bu yani çok ağır anlamını anlamışsın

saygı göstermem için beni yenmesi gerekmez. saygı derken kişiliğine saygı göstereceğim biri. başkalarına (en önce bana) saygı gösterebilen biri.

yenmek/yenilmekle alakası yok yani =)

senin saygından bahsetmedim hiç bi yerde[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 23 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
erkeksin demek :)

ahaha yarıldım :D
ama bi ilişkide bi tarafın ağır basması gerektiğine inanmıyorum. insanımız sevdiklerini korumak ile üstünlüğü biraz karıştırıyor gibi. sanmıyorum hiçbir hatun bundan hoşlansın sado-mazo tripleri olmadığı sürece, yada bilinçli biri. korunup kollanmak tabiyki insanın hoşuna gider ama daha ileri gitmemeli bu olay. birini yenme sonra saygı duyma fln saçmalık gibi geliyor bana.[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

zaten saygı değil durum uzun vadeli bi süreçte .... falan falan

öhöhö nası anlatıyım şindi bunu sana imkansız yani ama şunu diyim sace

"kadınlar kendilerini ezebilen erkeklerden hoşlanırlar".
"kendilerini ezen erkeklerden değil" .

tek koşul bu değil sace burdaki olayı anlatmak için yazdım yani ama şunu da anlaman gerekir ezebilmek sace sözle fln olmaz gerisini sen anla artık. [signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 23 Haziran 2005 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 23 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
senin dediğin olay daha çok "beni taşıyabilen erkek" olarak kullanılıyor kadınlar arasında =)
ama benim fikrim, eşitliğin olması, iki tarafın da birbirini dengelemesi
[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 23 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
said:
helena, 23 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
senin dediğin olay daha çok "beni taşıyabilen erkek" olarak kullanılıyor kadınlar arasında =)
ama benim fikrim, eşitliğin olması, iki tarafın da birbirini dengelemesi

taşıyabilmesi için daha üstün olması gerekir bunu da göstermesi gerekir. eşitlik olmaz nadiren kızın erkeği taşıdığı ilişkiler de vardır ama genelde erkek taşır. eşitlik olursa o ilişki sıkıcı olur.[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 23 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
olaydaki en hoş ironi bence iki yıldır paticikte erkeklerin kadınların ne istediğini tartışıp karar vermesi =P

@helena +1[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 23 Haziran 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xueshen, 23 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
bende şöyle bişey eklemek istiyorum
'ezebildiğim hiçbir kadından hoşlanmam'

hala şu lafın ne anlamda kullanılması gerektiğini anlamadınız. yukarda bi alıntı var ona yakın bi anlam onu sağlayan bi anlam yani[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 23 Haziran 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
olaydaki en hoş ironi bence iki yıldır paticikte erkeklerin kadınların ne istediğini tartışıp karar vermesi =P

olabilir ben de ne istediğime karar veremiyorum hiçbir erkek veya kadın da tarafsız bi şekilde karar veremez bence buna bu yüzden karşı tarafın tecrübelerine dayanarak bişeyleri ortaya koyması daha muhtemeldir.[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...