Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadınlar ne ister?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ewt adam kadın kılıgına fln giriyordu acayip matrak ama aynı anlamda da saçma..Kadınlarını düşüncelerini fln okuyodu[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Mesaj tarihi:
said:
Esh, 22 Haziran 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
cikan sonuca bayagi bir guldum =D

benim yorumum; Belki de onlari biz cadila$tiriyoruzdur, nasil bakarsan oyle gorursun. ayrica cadilarin da iyi yonleri oldugunu kabul etmek lazim =P

objektif bir yaklaşım.. biraz özeleştiri, biraz da empatiye ihtiyaç var =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
said:
karakedi, 22 Haziran 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
said:
crudgel_05, 22 Haziran 2005 11:06 tarihinde demiş ki:
... Bu masalımsı hikayeden çıkan sonuç ise kadınların isrer güzel ister çirkin olsun hep bir cadı olduğudur dersem dayak yer miyim acaba?:)

haha hikayeden cıkarttıgın sonuca bayıldım ;)
erkekler ne ister soruna gelince, sanırım güven ister. her konuda tam olarak desteklendigini bilmek ister. birde verilen cevaplara göz attım, huzur ister denmiş aynen katılıyorum.

hmm tüm erkekler adına konuşmayayım ama şahsi görüşüm, angelinaya benzemeside isterim. oldu olacak tam olsun dimi ama ;)

my thoughts exactly[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
Herşeye naz yapmamalarını birazda konuşmadan durulacağını öğrenmelerini isterim...[signature][hline]Server : Diez
Nick : TemplerKnight
Jog : Blade
Level : 45
National Point : 0 :lol:
İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum
Clan : Yok (Aranıyor)

CaNsEl & Me
Mesaj tarihi:
Ya merak ediyorum :D erkekler neden sigara istesin ki.?yani %60 ı sigara içtiğini inkar eden bi toplumdayız ama bence kesinlikle olan şu :

Kadınlar erkegin cüzdanını erkeklerde kadının kendisini ister :D[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Mesaj tarihi:
said:
Arndiol, 22 Haziran 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
Ya merak ediyorum :D erkekler neden sigara istesin ki.?yani %60 ı sigara içtiğini inkar eden bi toplumdayız ama bence kesinlikle olan şu :

Kadınlar erkegin cüzdanını erkeklerde kadının kendisini ister :D

bu kadar yüzeysel bir genellemeyi iki taraf da haketmiyor bence[signature][hline]Nobody is perfect!!!
Mesaj tarihi:
Cevap olarak daha duygusal ve mantıksal birşey arıyorsan... Bunun erkeği kadını olmaz... Erkek de kadın da kendi BİREYSEL ihtiyaçları doğrultusunda karşı taraftan birşeyler ister... Tabi güdüsel birşey soruyorsan... Erkekler boobs, bon bon ve huzur ister... Kadınlar da güzel görünmek, tercih edilmek, korunmak ve iyi bakılmak ister...[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Mesaj tarihi:
kazanova degilim ama kizlar uzerindeki engin ama kisa deneyimlerim derki:)

hic bir kiz ozgur irade istemez herseyin kararini erkegin vermesini ister ama kendi vermis gibi dusunmek ister.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
Kapris olmayacak en önemli..
tabii ki huzur olacak.
ayrıca oyle her şeye trip atan birisi hiç olmayacak.
Yorgunum dediğimde yorgun olduğumu anlayacak, ne bileyim ısrarcı olmaycak çok. (biraz olacak tabii, sorup da çekilmesin. yani dengesinde olacak davranışları)
çok naz yapmayacak..(fazla naz aşık usandırır)
paranoyak hiç mi hiç olmayacak. (ama bu kadınlarda genetik galiba)
Bir de yukarda istediklerimin hepsi bir hatunda olmayacak. Bi kaç tane istemediğim özelliği olsun.
Yoksa ne zevki kalır?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 22 Haziran 2005 18:19 tarihinde demiş ki:

hic bir kiz ozgur irade istemez herseyin kararini erkegin vermesini ister ama kendi vermis gibi dusunmek ister.

Onun sebebi sonunda kötü bişi olursa sorumluluğu erkeğin üstüne atıp rahatlayabilmektir... :P Bir de bu erkeğe kendine güven kazanması için uygulanan gizli bir yöntem olarak karşınıza çıkabilir... Çok etkilidir... Erkek bir yolda önder olarak yürür ama bu kadının seçtiği yoldur... :D[signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE*
Mesaj tarihi:
said:

hic bir kiz ozgur irade istemez herseyin kararini erkegin vermesini ister ama kendi vermis gibi dusunmek ister.

aha bunu okumadım.

mukemmel bir tespit. canı gönülden kutluyorum..
yazdım bi koseye..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 22 Haziran 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Erkek huzur ister,kadınların da herbiri başka bişi ister[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
kadınların ne istedini blmiorum buarada hikaye süfer ama isteselerde istemeselerde beni deli ediolar...[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever...
Mesaj tarihi:
Holy Inquisition Corp olarak cadıları itinayla yakıyoruz.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
said:

hayır istemez, ama erkekler böyle düşünmek ister.

bence öyküde cadının isteği son derece mantıklı, her zaman egemen olmaya alışmış erkeklerin kadının hür iradesine saygı göstermesi gerçekten kadınların istediği bir durum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
valla kac yasindasin bilmem ama helena:)

18- olarak tahmin ediyorum buyuyunce anlarsin gercekler:)

ha buyuksen olayi daha kavrayamamissin:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Mesaj tarihi:
helena şindiye kadar kendini "beaan feministim" diye kandıranlar dışındaki tanıdığım tüm kızlar kendilerini ezen erkeklerden hoşlanıyorlar. bunun altında yatan da kendilerinden daha üstün gördükleri kişilere hayranlık duymalarıdır. hayranlık duyduğu kişiyle beraber olan yani gerçek bi ilişki yaşayan bi kız da kararların en iyisini erkeğin vereceğini bilir ama gururu kontrol sanki kendindeymiş gibi görünmesini ister. yenilmediği kişiye bi hayranlık duymaz bi hoşlanma da çok düşük ihtimaldir bu durumda.

bu yazdıklarım sace türk kızları için geçerlidir ve 10000 yıllık bi gerçektir. yabancılarda bu durum böle değil çünkü onlar erkeklere değer veriyorlar havalı olmama durumu yani.[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa
  • Yeni Oluştur...