WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Selam. Bursa ' da yasamama rağmen Dans okulu bilmiyorum hiç.Bilen varmı Bursa'da Dans öğrenebileceğim bir yerler ( latin , tango vb. dansları ) ?[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
dory Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bir ara TKM 'de dans okulu vardi, yazn tekrar acarlar diye düsünüyorum[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 zafer plazada var.. bi aralar dagmar die bi alman kadın vardı orda :)[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Yani hala varmi ? Yengen yani :)[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 22 Haziran 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Buldum ...Dans Evi ... www.dansevi.biz bu adresten bakılabilir.[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz
Öne çıkan mesajlar