Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana bi yardim lutfen kedimi anlamakta gucluk cekiom

Orcun

Öne çıkan mesajlar

Ilk once hepinizin hayvanlara ilgili oldugu icin cok sevincliyim.Basliktada dedigim gibi simdi olay sole gelisti... 1 hafta once guzel guzel ev kedisi gibi davraniodu ama sonra tasindik ve yeni evde bikez disari cikti haberimiz olmadan aksam geri geldi fakat 5 gundur disari birakmiyorum miav miav durmuo bi turlu bi cozumu warmidir arkadaslar ????
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
eğer ev kedisi değil ve sokaktan aldıysan hayvan özgürlüğüne alışıktır. evde bütün gün kapalı kalması onun için barınaklarda hapis kalması gibi birşeydir. eğer sana alışmışsa 1-2 gün aralıklarla bahçelik bir alanda oynaması ve dolaşması için serbest bırakabilirsin.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizim kedi de aynı durumda. Başlangıçta ufakken dışarı çıkarmıyorduk, sonra bi vesileyle çıktı ve 8 senedir sokak yaşamının vazgeçilmez bir parçası oldu.Hatta şimdi de kimbilir nerde sürtüyordur:) Aşıları tamsa trafik konusunda da antremanlıysa korkulacak çok bişi yok derim ben. Dişiyse tabi yavrularla dönebilir onu bilemem:)
Sosyal ağlarda paylaş

aynı olay benimde başıma geldi.kediler bir kere dışarı çıktımı her zaman çıkmak ister.bir de kedin yetişkin bir kediyse ve başka kedilerin kokusunu aldıysa işin daha zor.benimki kışın kaçmıştı sabahtan akşama kadar evin içinde böürüyordu.bir süre sonra düzelir.kısırlaştırınca hiçbir şeyi kalmadı.şimdi çok ii durumda. yalnız yaşını doldurmadan sakın kısırlaştırma.zaten işini hakkıyla yapan bir veteriner hekimde yavru bir kediyi kısırlaştırmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Orcun, 20 Haziran 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
Ilk once hepinizin hayvanlara ilgili oldugu icin cok sevincliyim.Basliktada dedigim gibi simdi olay sole gelisti... 1 hafta once guzel guzel ev kedisi gibi davraniodu ama sonra tasindik ve yeni evde bikez disari cikti haberimiz olmadan aksam geri geldi fakat 5 gundur disari birakmiyorum miav miav durmuo bi turlu bi cozumu warmidir arkadaslar ????

Valla hamile olabilir..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

Neyse ki erkekmiş..Kedin yüksek ihtimal dışarıya alıştı. Diğer kedilerle tanışıp hayatın zevklerini tattı sanırım.. :-D Yapacağın bişey yok artık. Aşılarını ihmal etme, pire olup olmadığına dikkat et (pire tasması bulursan al).. Bunun dışına kısırlaştırırsan belki eve döner. Doktora sor bence..Kolay gelsin.. :)[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...