Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 soledi ceday tmm eheh.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 viewdemo demoname seklinde calıstırırsanız ileri geri vs gibi fonksiyonlar da cıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Uriel mı?Zezuladaki mi?[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 CSTR.net in cs serverında aldığımız Shot Sanırım 1 ya da 2 sene oluyor.. p.s: ss çıkmazsa sag click - show pic[hline]ICQ: 4435695[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 18 June 2003 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: alkadras, 29 May 2003 00:08 tarihinde demiş ki: said: someone, 28 May 2003 21:02 tarihinde demiş ki: ben 100 fps yi görsem direk ss alcam :)[hline]-darling, am i the first man to make love to you? -of course you are. i don't know why you men always ask the same ridiculous question.. Bikeresinde 10 fps gormustum Ss alam derkene altındakı Power a basmısım :D[hline]*arkanda* benim aztec te 8.5 fps ss vardı ama gitmiş formatta bi de kıl bi durum var bende birisi flashlight acınca benim pc kösüyo fps 4 oluyo. dynamiclight tan dolayıymıs sanırım.. :([hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Arcane yanımda UnB deki eLemanLar war yarıLdıLar oLm güLmekten ehheaadas...bende öle Dia ay gösterdim ss si one ya falam dedi..adam hatırlıo hayatının basışı faLam dedi senin için yarıldım mauahh.. Buarada lame Taz eski ogc master ushaduhasdas... Dark :D[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Demise, 18 June 2003 15:29 tarihinde demiş ki: Arcane yanımda UnB deki eLemanLar war yarıLdıLar oLm güLmekten ehheaadas...bende öle Dia ay gösterdim ss si one ya falam dedi..adam hatırlıo hayatının basışı faLam dedi senin için yarıldım mauahh.. Buarada lame Taz eski ogc master ushaduhasdas... Dark :D[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise asdasf dopuk nbr lan ne zamandır yoksun :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Demise, 18 June 2003 15:29 tarihinde demiş ki: Arcane yanımda UnB deki eLemanLar war yarıLdıLar oLm güLmekten ehheaadas...bende öle Dia ay gösterdim ss si one ya falam dedi..adam hatırlıo hayatının basışı faLam dedi senin için yarıldım mauahh.. ahah hayatımın basılısı o değil abi.. onu da bi ara yollarım sana.totti olmasa rekor kırıyordum....[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Birincilige oynayan Bir Resim. :lol:[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Direk birincilik o resmin... Inanilmaz bir$ey :) Ordaki CT'nin yerinde olmak istemezdim :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 zuper[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 daha cok varda yerlerini hatırlamıyorum bole Ss ler cok denk gelmişti bana bula bilirsem yollarım daha[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morales_Jack Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Merhaba Alkadras kadar olmasada guzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 AHAHAHA o ne ya öldüm gülmekten ehauhahahaha[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 düşündüm de normal bi serverda öyle ss alamazsın max 8 vs 8 falan oluo öyle tırmanamazsın o kadar kişiyle[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bilerek yapılmış birşey cnm.. 2 taraflı anlaşmalı. aztecte de ct we t ler bir arada sudan gökyüzüne kadar tırmanmış ss wardı ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 heheh aztecdeki rekor 39-42 gibi biseydi, demosu fln cok matrakti :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ufak bir bilgi veriyim Ss hakkında Cs Server : cst1.Sanane.com [**TIA] ve Dj klan macı. Edit : Hicbir Cs Landan oynandıgında 0-8 in ustunde Fps olmaz Ss de sol ust kose ve Sag alt koselere dikkat. [hline]*arkanda* [Bu mesaj alkadras tarafından 19 June 2003 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 karıştı pardon [Bu mesaj Predator- tarafından 23 June 2003 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar