Predator Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bilgisayarımın yanında 3'lü bir priz var. İlk prize bilgisayarın fişi, ikincisine hoparlörün ve üçüncüsünede apache external'ın fişini takıyorum. İşim bittiğinde apache external'ı çıkartıyorum. İlginç olaya gelelim. Dün modem'in fişini taktım ve bi tuvalete gidip geldim. Bİlgisayarı açık buldum, heralde giderken açtım dedim(baya unutanımdır). Ama sonra akşam önce modem'i takınca, bilgisayarın açıldığını gördüm. Yani modem fişini takmamla bilgisayar açılıyor. Bir sorun çıkarmıyorda, acaba neden oluyor meraktan sorayım dedim =)[hline]Sam, 20 June 2003 16:09 tarihinde demiş ki: sailor sam: ben de minigun savaşçısıııı!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Modem açıldığında iletişim kurduğu port'a gerilim uygular. Bu gerilim bilgisayarının açılmasına neden olabilir. A.k.a yıldırım düştü bilgisayarım açıldı yusuf yusuf durumu.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar