Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Aahahaha yavaş yavaş mükemmeliğe yaklaşıyorum :) Çok YAVAŞ!!!! Aslında scout'a exp yapmak çok zor ama kasarsan oluyo artık 50'ye kadar RvR yok :)[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ben bi oynamaya baslasam gör bak neler yapıcam ama daha cd yi alamadık hepsi hayal ürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Gratz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ahahahaha mükemmelige yaklasiomus zuzhhzhaaa :)[hline]|_.-=[ Vortigern }=-._| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bu kadar balli adam olur yaaa... adam hem deli gibi exp yapio gözümün önünde... hemde bi drop cikio 25 Gold para verio... onu birak... yeni bir yer var ordaki dropu sation az para verio... bunnar ayirio droplari metallerine 80 Gold verio !!!!! ne bug abuzerlar var su dünyada yaw !!!..... alla alla [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 daverc sende durmadan acc. deision bu ne beee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............................ YETER BEEEE !!!!! sende nurse gibi birak oyunu !!!...[hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 nurse, dün mert geldi oyuna girdi... görcektin olm... nurse ün icine etti !!! ne buffi atcagini bilene bilmio :Pp Drkw.... falan cok kizdilar !!!!!!! millet kapisio hep bu sag kalio ama neden ????? KACMAKTAN !!!... bunu sana sölemeyi bir borc bilirim !!!! [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 kessss resat cok konusma yeter lan alala :P acc degismek benim hobim oldu artik :)[hline]|_.-=[ Vortigern }=-._| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Allahim, ulan su adam yuzsuz yuzsuz buralarda level aldim diye yazmamis mi , dayanamicam valla. 1. Adama 92450823458385 kere exp yapmiyon diye kizdim, hala mal mal gitti RvR'ye. 2. Adamın 44. ve 45. levellarini BIZZAT ben powerladim. (Yanlıs anlamayın ---> TUM LEVEL POWER) 3. Subat sonunda 50 olucam diye yeminler etti, simdi Haziranda(!) kesin 50'yim falan diyo. 4. Levellarının %90'ini Kemal diye bi arkadas aldi VEYA ben powerladim. Adam bir de utanmadan 47 oldum diye mesaj yazmıs!!! O_o ULAN! Insan utanır , sıkılır lan biraz...[hline]Odion - Level 50 Wizard Yored - LEvel 50 Cleric Brelenor - Level 50 Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 olsun ya cocuk 8 - 10 lvl felan kasti ole demeyelim :lol: Bravoooo Trespasser :P :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[hline] |_.-=[ Macxime}=-._| ShadowBlade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar