LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 arkadaşın agzından : Benim bi sorunum var Yardımcı olursanız sevinirim.Elimde bir masaüstü bir de dizüstü bilgisayar var.Bu iki bilgisayarı landan bağlıyorum.IP ayarları falan her şey tamam.Masaüstü bilgisayar,dizüstüyü gayet güzel gördüğü,dosya alabildiği halde dizüstü bilgisayarla sadece masaüstü bilgisayarı görebiliyorum üstüne tıklayıp içine girmeye çalıştığımda yetkiniz yok falan diyor.Lütfen yardım edin[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARDA-M Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 desktop ın paylaşılan belgelerini açarsan halledersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperSonic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Arkadaş sorun benim sorunum.Sağolsun arkadaştan rica ettim iletti buraya.Paylaşıma açma falan hepsi tamam.Öyle olmasa Masaüstü Dizüstüyü görmezdi değil mi?Bence sorun yetki evrmeyle ilgili ama nasıl veririm?[signature][hline]You Don't Have To Fear When You Have Nothing To Lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 işletim sistemleri ne?[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperSonic Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Xp Sp2 her ikisinin de...Güvenlik Duvarıyla ilgili değil sorun açıp denedim.[signature][hline]You Don't Have To Fear When You Have Nothing To Lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar