Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katsayılar'da Değişiklik

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Şimdi tv'de izledim,yök toplantıya girmiş
düz liselerdeki 0.8 katsayısını 0.6'ya,meslek ve imamhatip liselerinin 0.3 olan katsayılarını da yukarıya çekmeyi tartışacaklarmş...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

katsayılar değişmemiş evet.
ya anlamadığım bi konu var. bu yok neden imam hatiplerin ilahiyatı seçmesi durumuna ve elektronik meslek lisesinin elektornik muh'u seçmesine yada makina uzerine bir meslek lisesinin makina muhendiliğini seçmesi durumunda ekstra puan getirip olayı bitirmiyor anlamadım. en azından imam hatiplerin ilahiyata girişi için kolaylık sağlayıp onları sustursalar oda yeter. zaten avrupada amerikada vs.. ta orta okuldan itibaren öğrencileri mesleğe yönlendirme durumu var. yavaş yavaş o sistemede geçilir. ya nasıl çıkmaza sokuyorlar olayı amaçları ney anlamadım.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 22 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
teknik liseden çıkıp mühendislik bölümene gidemessin. katsayını düşürüyolar.
imam-hatipler e zaten ilahiyat için katsayı veriliyor. imam- hatiplere gidenlerin tek amacı imam olmak değil. daha çok; dini daha iyi öğrenmek.

forgiver bilip bilmeden bol keseden atma... İmam hatiplerin kurulma amacı İMAM YETİŞTİRMEKTİR. Bu yüzden açılmışlardır.. Bari bilmiyorsunuz konuşmayın..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cavanagh, 22 Haziran 2005 13:05 tarihinde demiş ki:
Şimdi tv'de izledim,yök toplantıya girmiş
düz liselerdeki 0.8 katsayısını 0.6'ya,meslek ve imamhatip liselerinin 0.3 olan katsayılarını da yukarıya çekmeyi tartışacaklarmş...

"ilerde büyük tartışmalara yol açabileceği nedeniyle" (imam hatiplilerin durumu) katsayıları değiştirmediler.

ancak müfredat değişti, bütün lise konuları dahil, öys tarzı yorumdan daha çok bilgiye dayalı bir sınav olmasına karar verildi.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
555, 23 Haziran 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
imam hatiplerin müfredatı nasıl ki?yani sadece dinle ilgili dersler mi war ki imam yetiştirmek dedin(Bilmiyorum ondan soruyorum=)

ben ortaokuldayken normal okuldan farklı olarak;
arapça ve kuran dersleri vardı. lisede tefsir ve bi kaç ders daha ekleniyor. gerisi normal temel dersler, anadolu lisesiydi bide ingilizce vardı, müzik beden filan.

[hline]

said:
Slat, 23 Haziran 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
forgiver bilip bilmeden bol keseden atma... İmam hatiplerin kurulma amacı İMAM YETİŞTİRMEKTİR. Bu yüzden açılmışlardır.. Bari bilmiyorsunuz konuşmayın..

tek amaç imam yetiştirmek değil, dini yönden daha fazla bilgi sahibi olmak, ben imam olmak için gitmedim.

imamlığın prosödürü farklıdır, diyanet işleri seçer, görevlendirir

imam hatip mezunu olmayan biride imam olabilir.

devlet nasıl memur yetiştirmek için okul kurmuyosa, imam - hatipler de sadece imam yetiştirmek için kurulmadı.

şunuda ekliyom ortaokul + lise yi (eski sistem) imam hatipten okuyan biri imamlık yapacak bilgiye sahiptir.

şimdi iyi olmadı, geç yaşta öğrenmek iyi olmuyor dini bilgileri[signature][hline]be the vanquisher, to forgive

[Bu mesaj forgiver tarafından 24 Haziran 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eshevar, 24 Haziran 2005 10:56 tarihinde demiş ki:
hala çoğunluğu yoruma dayalı soruların. %60, %40 gibi bir orandan bahsediliyordu

zaten yorum da olmak zorunda. ama özellikle matematik ve tarih-felsefe konularında bilgi önem kazanacak, konu sayısı artacak, sorular daha zor olacak.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...