irmik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 lvl 55 rouge um ve 225 LW skillim var ancak tribal LW yi nasil train edebilcegimi henuz bulamadim.bu konuda yarim bekliorum.bu arada undead oldumuda belirteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 son olarak bisey daha eklemek istiorum; grom gol daki troll den trainliyemedim baska bi yer bilen varsa lutfen ilgilensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 300 tribal ltw var.Hatırladığım kadarı ile önce feralasdaki wild leather questlerini yapman gerekiyordu diye hatırlıyorum.Sonra Tribal ltw trainer sana 2 quest veriyordu baya bi armor yapmanı istiyordu bitirince tribal ltw almış oluyordun.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet ilk önce feralastaki lw questlerini yapıyosun onlar sana tribal lw cinin istedigi armor ların reçetesini vericek. bunlar içinde epey bi turtle scale toplaman gerekicek eger tek basına kasarsan 1 gününü ona ayırırsın.[signature][hline]EU - Burning Legion OmeN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar