Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

two handed ve professionlar

rhye

Öne çıkan mesajlar

Selam

Bu warrior two handed skill eğitimini nerden aliyoruz, two handed sword doldu bag , ama hala kullanamıyorum.
warrior trainer göremedim bole bişi.

Bide profession eğitimi verenler mesela skinning diyelim,
bilmemne skill trainer bilmemne2 skill trainer diye elemanlar var,nedir bunların farkları , anlayamadım.

Birinde olen eğitim diğerinde falan yokmu yani.

Teşekkür ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

SW guardlardan birine weapon trainer diye sorarsan haritadan gösterir sana.Zaten trade district in orda rahatça bulursun.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

UC demişken geçen çok acayip birşey oldu.Frostwhisper da Shaman'ım ile UC'nin önündeydim bir baktım 20-30 tane ally var.Aha dedim bunlar burayı basmayı deniycek daha sonra lvllere bir baktım 20-40 arası.Rasgele toplanmış tourist grubu gibi bakınıyorlar etrafa.Bir iki lvl 60 geldi AoE filan arada biraz chain lighting derken 2dk olmadan tourist grubu gitti.Ya benim anlamadığım bu adamlar UC'yi gezmek için mi geldi?yoksa cidden raid yapmayı deniycek kadar uçuk kafalılar mı?Yoksa Defansive Stance mi öğrenmeyi planlıyorlardı :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...