rhye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Selam Bu warrior two handed skill eğitimini nerden aliyoruz, two handed sword doldu bag , ama hala kullanamıyorum. warrior trainer göremedim bole bişi. Bide profession eğitimi verenler mesela skinning diyelim, bilmemne skill trainer bilmemne2 skill trainer diye elemanlar var,nedir bunların farkları , anlayamadım. Birinde olen eğitim diğerinde falan yokmu yani. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 warrior trainerlar arasında fark yok verdikleri skill olarak. 2hsword için undercity'deki weap. trainere gitmen lazım mace trainleri içinde thunderbluffa gitmen lazım tabi bu yazdıklarım horde tarafı için geçerli alliance ı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Human warrior için arıyordum ben, SW de mi acaba o. [Bu mesaj rhye tarafından 24 Haziran 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 SW guardlardan birine weapon trainer diye sorarsan haritadan gösterir sana.Zaten trade district in orda rahatça bulursun.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 teşekkürler, ben sadece warrior trainer'den eğitimler alınacak sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yanlış hatırlamıyorsam cathedral squareda Wao Ping diye bir adam öğretiyordu[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok orda değil direk sw girince dipte sağdaki ev orda weapon trainer[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 tamamdır, SW turlarım artık . Birde level atlayınca tüm eğitimleri alıyormusunuz , yoksa ilk önce para biriktirip sonrami aliyorsunuz eğitimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 3 ana sehirden birinde gardlara sordugunda haritada yerini gosteriyor zaten. weapons trainer ve warrior trainer sor, trainler parali. bi sure sonra para yetistirmek icin calisiosun trainlere.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Okdir, bu defensive stance veren quest'de SW'deymiş sanırım okuduğum kadarıyla, SW'de hangi bolgede bu quest bilen varmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok yok sen UC ye git tam öğrenirsin uygulamalı olarak öğretiyolar orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 gitmiş gibi konusuyorsun yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 UC demişken geçen çok acayip birşey oldu.Frostwhisper da Shaman'ım ile UC'nin önündeydim bir baktım 20-30 tane ally var.Aha dedim bunlar burayı basmayı deniycek daha sonra lvllere bir baktım 20-40 arası.Rasgele toplanmış tourist grubu gibi bakınıyorlar etrafa.Bir iki lvl 60 geldi AoE filan arada biraz chain lighting derken 2dk olmadan tourist grubu gitti.Ya benim anlamadığım bu adamlar UC'yi gezmek için mi geldi?yoksa cidden raid yapmayı deniycek kadar uçuk kafalılar mı?Yoksa Defansive Stance mi öğrenmeyi planlıyorlardı :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bende bi kaç arkadaş ayarlayıp mangala gelmeyi düşünüyorum o taraflara , herkesi bekleriz sucuklar bizden ehe ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar