OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Arkdaşlar bu dönüşüm taşı nedir? Scroll u biliyorum ama taş da nesi? Sanırım arattım ve böyle bir topik yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Stat yada skill sıfırlamak için kullanılıyor. Moradonda "Selith" denen sexi ablamız o taşı kullanarak statları ve skilleri sıfırlıyor. Yada sadece bi tanesini ama hangisi bilmiyorum. Yani statlarımı yoksa skillerimi hatırlamıyorum.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 :D :D güzel bayandır..yalnız bu taş çook ucuz..emin değilim ama 20 binden fazla değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Sen "transformation gem" den bahsediyorsun sanırım. O noktada oyunda bir hata var. Benim bildiğim kadarı ile transformation scroll kullanıp herhangi bir yaratığa dönüşsen bile, diğer yaratıkların yanlarına gittiğinde sana atak alıyorlar. Bunu engellemek için scroll kullandığında üzerine taş da alıyorsun ve bu şekilde sana atak almıyorlar. Ama anladığım kadarı ile oyundaki hata nedeniyle taş kullanmana gerek kalmıyor. Scroll bastığın zaman yaratıkların yanına gittiğinde sana zaten atak almıyorlar.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Web Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar