Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ya biliyorum,onlarca topic açıldı,kapatıldı,artık açmamak lazım falan ama..Şey,şimdi tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum,Carrefour içerenköy'de yoktu,orada bulamayınca başka nerede olabileceğini bilmediğimden buraya sorayım dedim..Fiyatı önemli değil,önemli olan hemen temin edebilmek.. Meşguliyetiniz için teşekkürler... -plz kitlemeyin,bu günden sonra silebilirsiniz : )-[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 İstanbul hakkından bilgim yok fakat Antalya ya baya geldi paket paket yani orayada gelmesi lazım ki antalyadan tanıdıgın varsa yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Maltepe Carrefour da bulabilirsin. Bimeks mazasında 99 ytl miş[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again [Bu mesaj Vicious tarafından 24 Haziran 2005 06:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 şey,şu an varmı yani gördün mü onu soracaktım,çünkü çoğu yerde kalmamış :[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ümraniye carfurda bimekste var. erenkoy d&r da var besıktastakı sınanpasa hanında ust kattakı hammer oyuncaklları satan adamda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 internetten dnr telefonlarını bul ve teker teker ara bence.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 carousel megavizyon tonla var 100ytl[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 carousel megavizyonda var 100ytl(5 tane filan vardı enson) birde incirli bahçelievlerdeki gold un showroomunda var 80ytl(burada 20 tane filan vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kadiköy bimeks de var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar