Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gürol Ağırbaş


Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

Tanımadığıma utandığım şahsiyet gürol ağırbaş... kim oldugunu Rockistanbulda öğrendim ve

aman tanrım Bass virtüözü.... tapping yaptı adam bir yandan da akor basarak..

gözlerim açık hayran hayran izledim bu yüce şahsiyeti... daha ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de izledim. ve oha oha demekten kendimi alamadım. önceden adını duymuştum ama hiç şarkılarını dinlememiştim. bence gereken ilgi gösterilmedi. ve bazı insanların ne kadar saygısız olabildiğini gördüm. yahu adam Türkiye'nin sayılı basscılarından biri ve oradaki bi grup arkadaş en ön ve en ortada, yerde sırtları sahneye dönük oturuyorlardı. tmm belki sabahın köründe geldin. yorgunsun, yer tutmak istiyosun, belki sevmiyorsun ama büyük saygısızlıktı yaptıkları. megadeth 1., gürol ağırbaş 2. dir bnm gözümde o gün.(ztn sadece o gün gitmiştim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o 2 arkadas gökhan ve deniz diye 2 tane orda tanıştığım şahsiyet... saat sabahın 10:00 unda orada oturmaya başlamışlar megadeth için (ki ben onların tam arkalarındaki cryptic writings li arkadastım=) )

adamlar bitaptı yarı baygındılar anliican... =)[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying?
I WANNA GET FREE!!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rap yapan bi tek ceza vardı ki koca festivalde onları da para cekmek icin yapıyolar, o kadarı da olsun eglensin rapciler de onlar da insan =P

Gurol Agırbas hasta bi adam zaten, kanımca Turkiye'nin en iyi basscısı ve gunun en iyi performanslarından birini sergiledi. Ana sahnede calmayı gercekten hakeden bikac grup/kisiden biriydi diyebilirim kesinlikle.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...