Kuisatz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Dünden itibaren accountum 999 gün banlandı. Sebepte uygunsuz kredi kartı kullanmam. Maalesefki aynı durumdan birçok arkadaşım kendi kredi kartları ile premium aldıkları halde banlanmış durumdalar. Sanırım KO bu sefer Türkleri uzaklaştırmanın böle bir yolunu buldu. Kendi kartlarımız ve emeğimizle rezil olduk.. Yazıklar olsun.. Ben artık bu oyunda yokum. Herkese ii eğlenceler..[signature][hline]ARES Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Kuisatz, 24 Haziran 2005 11:20 tarihinde demiş ki: Dünden itibaren accountum 999 gün banlandı. Sebepte uygunsuz kredi kartı kullanmam. Maalesefki aynı durumdan birçok arkadaşım kendi kredi kartları ile premium aldıkları halde banlanmış durumdalar. Sanırım KO bu sefer Türkleri uzaklaştırmanın böle bir yolunu buldu. Kendi kartlarımız ve emeğimizle rezil olduk.. Yazıklar olsun.. Ben artık bu oyunda yokum. Herkese ii eğlenceler.. eğer forumda bi arama yaparsan benim açtığım bir topic görüceksin...orda bu yüzden banlananlara yardım ediceğimi söyledm... lütfen topic açmadan önce bi bakın bakalım acaba daha önceden açıldı mı böyle bir topic....[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=124996[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar