ConYTurK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 arkadaşlar öncelikle ilgilendiğiniz için sağolun.Ben ilk çıktığı hafta 3650 almıştım halada onu kullanıyorum.fakat sıkıldım ve büyük gelmeye başladı.istediğim tel. özellikleri: -mp3 çalıcak(kaliteli bir sesle) -radyo olcak -1.3 megapiksel kameralı -bluetooth olcak -en önemlisi küçük olcak :tebrikz: daha çok ayrıntı bilmiorum açıkcası ıvır zıvır onlar önemli değil. 6230i bana uygun gibi geliyor ama kullananlar veya başka telefon kullanan arkadaşlarım tavsiyelerinizi bekliyorum[signature][hline]-Beramus- -Leiath- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Sony Ericsson S700i yü bir incele derim istediğin özellikle tamamen uyuyor ve çok kullanışlıu bir telefon.Kucuk değil o kadar ama 3650 kadar buyukte değil ki olsa görünüşüde hos uygun.Eger Nokia isteren 6230i uygun.Yine bir dusun sonucta telefonu biz değil sen kullanacaksın hangisi istersen onu kullan.Mesela bana Nokia 7710i geldi inanılmaz bir telefon hediye.Ama acaip buyuk fakat cok seviorum özellikleri yetior sonucta sana kalmış herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Samsung d500[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 s700i... tam bir s.e. fiyaskosu[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 n-gage olsa n-gage al derim ama uretimi durdu diye biliyorum...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 fiyat aralıgı ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 -mp3 çalıcak(kaliteli bir sesle) 3650, 3660, 6600 bu telefonları kullananlar bir dahaki telefonlarında kaliteli mp3 istiyorlar :D hepimizin sorunu aynı sanırım heh. [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 24 Haziran 2005 09:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar