karpuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Hani XP'nin harddiski tanıması için yüklerken f6ya basıp SATA Harddiski tanıtıyoruz ya... Bir disket var (benimkinde silicon image falan yazıyodu) o disketin kopyası olan varsa bana bir şekilde yollayabilir mi? Kendiminkini kaybettim, XP yükleyemiyorum bilgisayarıma... Dipnot: Harddisk Seagate SATA 120 gb Anakart: EPoX EP 8RDA Pro[signature][hline]"Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 24 Haziran 2005 07:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 belki tam yardımcı olamam,ama sen yinede linke bi bak istersen,ilgili olabilir..: http://drivers.soft32.com/driver/download-Abit_motherboard_KD7_G_Silicon_Image_3112A_SATA_Disk-21592.html[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 anakartın cdsinde vardır. (anakarta göre arama yaptım ama sonuç bulamadım adam gibin)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 24 Haziran 2005 09:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya yanında disket vardı zaten. Onu kaybettim... Eğer cdye koyacak olsalardı disket yapmazlardı bence... ama gene de bir bakayım vardır belki...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Lancelion, 24 Haziran 2005 08:59 tarihinde demiş ki: belki tam yardımcı olamam,ama sen yinede linke bi bak istersen,ilgili olabilir..: http://drivers.soft32.com/driver/download-Abit_motherboard_KD7_G_Silicon_Image_3112A_SATA_Disk-21592.html Bu işe yaradı galiba... Çok teşekkür ederim...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar