Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bios update sorunu

Zed

Öne çıkan mesajlar

başka biyerlerde anlattığım gibi, bios'u update ettim, ama sanırım yanlış şeyle update ettim, bi sorunum varken şimdi 20 sorunum oldu.

şimdi düzeltmek istiyorum, ama açılışta yazan bilgiler update ettiğim bios ile değiştiği için hangi bios'u kurmam gerektiğini bilmiyorum.

anakartım gigabyte. ve chipsetin intel 440bx olduğunu biliyorum. gigabyte'ın sitesinde buna uygun bi kaç şey var, ve benim görebildiğim 6 pci slotlu bi tek 2000+ olduğu için onu yükledim. ama sorunlar devam ediyo.

soru şu: bios'un update edilmiş haline bakmadan neyi yüklemem gerektiğini nasıl bulabilirim? indirdiğim bütün programlar bios'un update ettiğim halini söylüyo bana. e ben zaten biliyorum onu. bana asıl neye ihtiyacı olduğu lazım. bunun için bi program var mıdır? ya da ne yapabilirim?[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

gigabyte'ın o programın açıp internet update kutucuğunu işaretliyorsun.update new bios'a basıyorsun.çıkan pencereden bir sunucu seçiyorsun.suculardan birine bağlanınca çıkan yeni pencerede bios versiyonları yazıyor.birde Model Name yazıyor.o model isminin senin anakartınla aynı olmasına dikkat et.o pencerede senin anakartın o anki bios versiyonun bir sonraki güncellemesi var.eğer senin anakartın bios versiyonu son versiyonsa yine son versiyonu gösteriyor yüklemek için.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...