Jayjay Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet arkadaslar persembe gunu yeni ac1lan opus ta festival var iyi gruplar var gercektne cok saglam black metal gruplar1 war, Cremate Gates of Eternity Demogorgan Necromancer.... giri_:7 ytL[signature][hline]Senin hasretinle gidiyorum bu sehirden ve senin hasretinle dönecegim gene...Sen hep orda ama hep orda kalbimde kalicaksin söz veriyorum sana!!!
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bide Ravenloft die bi grup vardı.. Demogorgon Ravenloft... frp festivali gibi ahaha.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bide şehir neresi?[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Jayjay Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 izmirde[signature][hline]Senin hasretinle gidiyorum bu sehirden ve senin hasretinle dönecegim gene...Sen hep orda ama hep orda kalbimde kalicaksin söz veriyorum sana!!!
moonfall Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ah moonfall da çıkıcaktı o konsere ama bi daakine işallah :) cremate,gates of eternity,demogorgan,necromancer çıktı çatır çatır çaldı valla...bu arada necromancer melodik death yapıo...sanırım bi grup daa vardı ama unuttum ravenloft çıkamadı ama olsun...[signature][hline] Souls from the dark seduction [Bu mesaj moonfall tarafından 24 Haziran 2005 03:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar