Gothic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Eger Legal Olmassa İllegal YOlla Ben Varım Herekzin Kendine Göre TEknikleri Var...!!!![signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Murtaza, 23 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki: laaaaaammmm niye shared dedin beeeee ya ben ne güzel kurtarmıştım.. fffss Shared diye ben demedimki. O kendisi dedi... Bende "shared filan değil, adamın şifresini çalmışlar" dedim.. Aklında bulunsun...[signature][hline]Nick : Lively Class : Paladin Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bu arada tahmin ettiğim gibi ROC'larımdan bi tanesi ve warrior pendant'ım Şu an GAROOF adlı oyuncuda... IRC'ye girdim bu konudan bahsettim garoof'un yabancı arkadaşları tepki gösterdi bana.. Tek ihtiyacım olan şey investigation... O zmn anlarlar kimin ne mal olduğunu.... Aslında olayın peşini bırakmayı düşünüyorum gittikçe boka sarmaya başladı. Sinirlerimi de fazla yıpratmak istemiyorum.[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sen rogue yi kas bence. 2 haftaya kalmaz 60 ederiz onu.. bi taraftanda bu konuyu kurcalarız...[signature][hline]Nick : Lively Class : Paladin Clan : The_Others Allies : The_Others² & The_Hunos Np : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 account yok, nereye kasıyorsun....[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Eheh sen iste yeterki ortalık kullanılmayan rogue kaynıyo.. :D[signature][hline] Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 olablüb. Assassin oynicam ben artıkın[signature][hline]Fuck all scammers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 msn aç o zaman hırto.. :-p[signature][hline] Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 geçmiş olsun murtaza kardeş[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: mastera 1 kala clan: the_others np:10k küsürat status: feci baydı bu oyun artık lively bana mirage sword al!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Tribula_IV_, 23 Haziran 2005 10:58 tarihinde demiş ki: adam turk ve adanada yasıo Büyük ihtimalle C@fe INN de oynuyodur. Ben orda görevliyim. Bana tam yerini öğrenebilirsrniz burnundan getiririm... Ebesizler... Çoğaltacaksın böylelerini...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Rotweiler, 23 Haziran 2005 22:00 tarihinde demiş ki: said: Tribula_IV_, 23 Haziran 2005 10:58 tarihinde demiş ki: adam turk ve adanada yasıo Büyük ihtimalle C@fe INN de oynuyodur. Ben orda görevliyim. Bana tam yerini öğrenebilirsrniz burnundan getiririm... Ebesizler... Çoğaltacaksın böylelerini... görevliysen oturduğu makinaya keylogger koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Zaten Dejavu ve C@fe INN de bu gibi olaylar arttı. Çok büyük ceza ve önlemler alıyoruz. Keyloggerı düşünmedim değil. Büyük ihtimallede yaparım... Ama daha güzel çözümler buldum. İyiki bütün sene o kalın kitapları okumuşum. Şükrediyorum ehehege :D[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Rotweiler, 23 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Zaten Dejavu ve C@fe INN de bu gibi olaylar arttı. Çok büyük ceza ve önlemler alıyoruz. Keyloggerı düşünmedim değil. Büyük ihtimallede yaparım... Ama daha güzel çözümler buldum. İyiki bütün sene o kalın kitapları okumuşum. Şükrediyorum ehehege :D Ben cafe inn deyim sende kimsin onur ben O.o[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Sence kim olabilirim. Başka görevlimi var orda? :D Yarın ordaysan görüşelim Onur...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Rotweiler, 23 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Sence kim olabilirim. Başka görevlimi var orda? :D Yarın ordaysan görüşelim Onur... lol erdinc O.o[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ? noldu ya[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim===>cıkıs yolunu buldum charı satıorum:) http://forum.paticik.com/view.php?id=119421&p=1976979#p1976979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Arkadaşlar benim ark hacklendi itemlar gitti ( çok yakın arkadaşım) daha yeni pre almıstı. suport yolladı onlarca, msn den gm lere ulaşmaya çalıştı suport a bi gm cevap verdi ben beramusun gm i deilim kenjuro ile bağlantıya geçin dedi ve hack lendikten sonra 4. haftası olduğunda yanıt alabildik. NE DESE BEYENİRSİNİZ... rollback için çok geç.. hiç bir şey yapamam (yapmam demeye getirdi) size iyi şanslar dilerim istediğinizi yapmakla özgürsünüz (bir bardak soğuk su iç kılımı kıpırdatmıcam )dedi kenjuro gel de küfür etme gm le ben kendim konuştum olay bundan ibaret.. MSN leri verem... ( ama sizi block lamassa şanslısınız) [email protected] [email protected] [email protected][signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benim anlamadigim bu adamlar neden msn'i gmail ile kullaniyorlar.. kendi domainleri dururken bunu gorunce killandim sahsen ama bilemem tabi..[signature][hline]develer, deveeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu mailleri suport dan gelen cevapta gm kendisi verdi sanırım 2 gb die kullanıyolar da saten senden şifre istemezler ..[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar