Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 salaklığıma doymayayım... Zaten sıkılmıştım oyundan ama yine de bi kere şansımı deniyeceğim.. Bana ulaşabilceğim bi GM e mail adresi verebilcek olan var mı?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 [email protected] Hem Mail Hemde Msn Adresi Bu[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Eski Hadescik Şimdi [b]Pluton Oldu !!!
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 O_o geçmiş olsun[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Murtaza, 22 Haziran 2005 23:20 tarihinde demiş ki: salaklığıma doymayayım... Zaten sıkılmıştım oyundan ama yine de bi kere şansımı deniyeceğim.. Bana ulaşabilceğim bi GM e mail adresi verebilcek olan var mı? hacklenme olayını daha detaylı anlatırmısın?? password de mi gitti yada sadece itemlar mı??... itemlarsa kolay tabii premiumsan.. ama itemlar gittiyse premium olmasan bile çok sürmüyor itemların geri gelmesi....[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 :( cidden cok üzüldüm ya .. hangi serefsizin isi kimbilir[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 account gitti... Yapabilceğim bişey yok... işin üzücü boyutu güvendiğim birisi bunu bana yaptı... Belki de çok fazla iyi niyetli olmamam gerekiyordu. arkadaşlar Char'in Çırılçıplak olduğunu söylediler...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 shared account için bişey yapamıyolar bildiğim kadarıyla :([signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 shared account.... :(:(:(:(:( çok üzüldüm yaa :( çok geçmiş olsun abim....[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Evet farkındayım.. Sinirimden kafamı ısırıcam... kendimi dövüp duruyorum... Hiç birşeye değil, sadece bu s.ktiğimin oyununa harcadığım vakit için üzülüyorum!.. peh...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 :( cidden geçmiş olsun...işallah bişiler yapılabiliyordur........işallah
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 :( önceden nasılda 70 olacam die sölenirdin
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arkadaslar hemen negatif düsünmeyin o levela gelmis ve bilinen taninan bir char icin elbette birseyler yapilacaktir .. yapilmasi icin gerekli her türlü caba gösterilir .. gerekirse hep beraber adminlere ayni mailden kendi char isimlerimiz ile atariz .. moralinizi bozmayin neler yapabiliriz onu düsünün ... bir imza kampanyasi gibi belirli levela gelmis insanlarin bir araya gelip .. gercek hayattaki gibi bir kampanya organize edebiliriz .. her yol denenmeli[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Sizin klan bayaca köklü bi klan. Yok mu bi gm tanıdığınız?[signature][hline]Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Biri bana cooltang kimdir, pm ile açıklasın lütfen
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: _catastrope_, 22 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki: shared account.... :(:(:(:(:( yapıcak bişey yok...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 birlikte birşeyler yapabileceksek tabi yaparız ama nasıl yapıcaz?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN KİM LAN SENİ SOYAN GELİP ONU DÖVECEM
Gift15h Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Beyler gerçekten herkezz bir seyler yapmaya çalissin. Gm tanidikleri olan falan yani.[signature][hline]Nick :GiftERM Job :Light-ice lvl :56 Server :Ares(Karus) +2/16 Light -Red Eye Staff-:}
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 server: Ares nick: Swifftdeath Clan: Fire[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 herseyin bir ilki olabilir muhim olan beraber hareket edebilmek ...[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Geçmiş olsun .Gerçekten çok üzüldüm .Bende aynı olayı yaşadım ve çok pis koyuyor onca zamanlık emeğinin gitmesi. :( :([signature][hline]Krwlng in my skiN
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Murtaza dene butun gmleri eger bu ay premium almışsan alırsın geri acc si [email protected] bunuda dene! valla üzüldüm![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / Fİre Race: insan LvL: 5x Clan: Mephisto Yahu kastık kastık grade 3 olduk pelerin alcaz ama nasıl alcas :(
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ekledim hepsini... Online değiller..[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 saat farkından dolayı gece online oluyolardı sanırım[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 biraz önce öğrendim, itemlarım şu an CZ de satılıyomuş.. Pm atıyomuş.. ROC var WArrior pendant var, raptor +7 var diye.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: The_Others
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 serefsiz hepsi![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / Fİre Race: insan LvL: 5x Clan: Mephisto Yahu kastık kastık grade 3 olduk pelerin alcaz ama nasıl alcas :(
Öne çıkan mesajlar