-NeoN- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Arkadaşlar aranızda vcd-dvd kiralayanlar varmı öğrenmek isteerim, ben sinamaya çok sık gitmem ama günde 2 tane vcd kiralarım.. Arnızda izleyenler varsa bana güzel filmleri söylerse sevinirm..[signature][hline]İnsan olmak, insan olmak değildir... Quatres UO Shard [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben baya kiralarim hatta şu an elimde 1 dvd 3 vcd kiralık var ve 4 gün gecikti.. gecikme parası pis koyacak :P. Filmler bildiğin filmler "tüm zamanlarin en iyi filmleri" adlı pek çok topic var onlardan yararlanabilirsin.. www.imdb.com'dan top 250 movies'ten yararlanabilirsin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bu arada bazı profrosyonel kiralama noktalarının broşürleri oluyor,film hakkında epey bilgi edinebiliyorsun,kiraladığın yerin öyle bir olanağı varsa karıştırmanı tavsiye ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ni$antasinda iron dvd club diye bir yer var cok ucuza kiraliyor ihtiyaci olanlara duyurulur...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 arkadaslarla olursak ve sinema paramız yoksa ya da evde kalıp bisiler yapmak istersek kiralarım yoksa gidip tek basıma film izliyim diye dvd kiralamam.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dvd filmleri netten cekmeye basladigim icin kiralamiyorum,eskiden kiralardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 walla surekli dvd kiralayıp izliyorum cok raht oluo sinema falan useniom[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 uzun zmndir kiralamıyorum..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xmasgoblin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 benim burda kiraladığım biryer var burada daha vizyona girmemiş çoğu film var yüksek kalitede hemde.[signature][hline]In our MEans, In our GAmbits, In our DEcoys, In our THoughts, WE LOVE YOU MEGADETH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 valla yurtta 5 dakikada bi film indiği için hiç öle bi ihtiyacım olmamıştı :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 www.dvdsokagi.com[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar