Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Arkadaşlar bu eşya 1 kere mi kullanılır yadanasil kullanılır UP alıcamda bunu veriyomuş yanında galiba bi öğreniyim diyorum.. Saolun[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 genelde+7 +8 item yapmak icin bus un yanına bırakılırı bi derecede olsa kırılmasını önler[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Peki 1 kullanımlık mı ? Diyelim +7 yapıosun BUs ve trina koydun weap ile bus gitti trina durcak mı ?[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
KingMadboy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 hayır o da gitcek :)[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / Fİre Race: insan LvL: 5x Clan: Mephisto Yahu kastık kastık grade 3 olduk pelerin alcaz ama nasıl alcas :(
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Haaa :D:D bide +5 ten +6 ya 50 poison takılmış bi Bill % kaç ihtimalle succes olur _?[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 30% civarı[signature][hline]Fuck all scammers!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Blessed ile %30 O_O[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 +6/60 bill ne işe yararki.. Yazık ona basacağın busa.. :-?[signature][hline] Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Niye ? 1,5m e +5/50 Bill aldım kazık mı yemişim yani ? Bide ben yanmasını istiyorum böyle silahın ucundan rengarenk :D[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bill i ne yapacan ya? manyadınmı onu kullananana bişi derlerde neyse.bence büyük kazık yemişin ona Trina Basanada Keriz Denir Bus basanada Busun parası Silahtan daha fazla :D[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya para sorun değilde 117 dmg si var philum +3 80 att den iyidir :D[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 level'ini ve parani soylersen ona gore daha iyi bir tavsiye yapilabilir.[signature][hline]develer, deveeee!
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Level 45%80 4,2m param full +1 warrior chitin im elimde +3 80 att li philumum ve +5/50 117 att li bill (çantada olur :))[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
ConYTurK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aga ço khoşsun ya ilk günlerimizi hatırlatıon.bak sana tavsiyem bill adlı sihaı tutma uraşma onla ona cus bile basma.philum diosun o tek el silahı dostum kalkanla tutulur.sen cift el istiyosan en kotu bardish al.upgrade işinide bilmiosan upgradelı al biraz fazla para verip çunku patlamasın yazık olur. silahın yanmasını istiyosan onu tamamen unut:D[signature][hline]-Beramus- -Leiath-
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bardish fln cok pahalı ya :( upgrade işini öğretirmisiniz lütfen[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 dedikleri gibi reduce edilmi$ bir bardish edinebilirsen iyi olur; ama ozellikle eslant yoresinde deru kasarim diyosan MP Absorb'lu Halberd'lerden de almani tavsiye ederim (+4; 122/10) ares'te oynuyorsan pm atabilirsin, yardimci olmaya calisirim. "alles klar?"[signature][hline]develer, deveeee!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Hayatımda ilk kez bu kadar gereksiz post kasanı gördüm tebrikler gothic_angel :tdown: Konu başlığına bakın elamanın yazdıklarına bakın yuh! :tdown: diğerlerine hak veriyorum şimdi yazık! :tdown:[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya abisi önce adabınla dur şurda öğrenmek istiyorum topic açmıyım dedim batıyorsa söyle ![signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: Gothic_Angel, 23 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki: ya abisi önce adabınla dur şurda öğrenmek istiyorum topic açmıyım dedim batıyorsa söyle ! Hakkındaki şikayelerini okudum ve hak verdim diğerlerine tanıdğım en gereksiz member lardan birisin şu anda forumda....[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 eyvallah fikrine saygılıyım ama benim fikrimi buraya yazacak kadar terbiyesiz değilim sen anla fill in the blanks __ _____ __ ____________________[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ben banlandı diyo biliyodum gothic in angellesini ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 +1 bende ole blıodum yoksa oyunda kı gıbı gm le kankı olup ban kaldırılıo mu?[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim===>cıkıs yolunu buldum charı satıorum:) pazar alanına bakın... lol
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ortamı fazla germeyim... Benden nefret edenler etsin ... iyi akşamlar...[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 çoook post kasıyorsun daha sabah yörünge dışıydın[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Öne çıkan mesajlar