Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trina's Piece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu eşya 1 kere mi kullanılır yadanasil kullanılır UP alıcamda bunu veriyomuş yanında galiba bi öğreniyim diyorum..
Saolun[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Mesaj tarihi:
+6/60 bill ne işe yararki.. Yazık ona basacağın busa.. :-?[signature][hline]
Nik : Lively
Kılass : Paladin
Kılan : The_Others
Elliyz : The_Others² & The_Hunos
Enpi : 24xxx
BDüşman : CooLTanG
Sörvır : Ares
Mesaj tarihi:
Niye ? 1,5m e +5/50 Bill aldım kazık mı yemişim yani ?
Bide ben yanmasını istiyorum böyle silahın ucundan rengarenk :D[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Mesaj tarihi:
Bill i ne yapacan ya? manyadınmı onu kullananana bişi derlerde neyse.bence büyük kazık yemişin ona Trina Basanada Keriz Denir Bus basanada
Busun parası Silahtan daha fazla :D[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL :

6x Blade Master Warrior Clan : ßlack

[b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki:

Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d

Mesaj tarihi:
Level 45%80
4,2m param
full +1 warrior chitin im elimde +3 80 att li philumum ve +5/50 117 att li bill (çantada olur :))[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Mesaj tarihi:
aga ço khoşsun ya ilk günlerimizi hatırlatıon.bak sana tavsiyem bill adlı sihaı tutma uraşma onla ona cus bile basma.philum diosun o tek el silahı dostum kalkanla tutulur.sen cift el istiyosan en kotu bardish al.upgrade işinide bilmiosan upgradelı al biraz fazla para verip çunku patlamasın yazık olur. silahın yanmasını istiyosan onu tamamen unut:D[signature][hline]-Beramus-
-Leiath-
Mesaj tarihi:
dedikleri gibi reduce edilmi$ bir bardish edinebilirsen iyi olur; ama ozellikle eslant yoresinde deru kasarim diyosan MP Absorb'lu Halberd'lerden de almani tavsiye ederim (+4; 122/10)

ares'te oynuyorsan pm atabilirsin, yardimci olmaya calisirim.

"alles klar?"[signature][hline]develer, deveeee!
Mesaj tarihi:
Hayatımda ilk kez bu kadar gereksiz post kasanı gördüm tebrikler gothic_angel :tdown: Konu başlığına bakın elamanın yazdıklarına bakın yuh! :tdown: diğerlerine hak veriyorum şimdi yazık! :tdown:[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 23 Haziran 2005 23:04 tarihinde demiş ki:
ya abisi önce adabınla dur şurda öğrenmek istiyorum topic açmıyım dedim batıyorsa söyle !

Hakkındaki şikayelerini okudum ve hak verdim diğerlerine tanıdğım en gereksiz member lardan birisin şu anda forumda....[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again.........
Hayat Combosu..........
Mesaj tarihi:
eyvallah fikrine saygılıyım ama benim fikrimi buraya yazacak kadar terbiyesiz değilim sen anla fill in the blanks __ _____ __ ____________________[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Mesaj tarihi:
+1 bende ole blıodum yoksa oyunda kı gıbı gm le kankı olup ban kaldırılıo mu?[signature][hline]Nick: _TRibula_
LvL: Master olmusken hala okcu
CLan: The_Others
Server: Ares
Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom
biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim===>cıkıs yolunu buldum charı satıorum:) pazar alanına bakın... lol
  • Yeni Oluştur...