TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 arkadaslar slm lar... pc me bağlı olan asus cd wrıterı bıos tanıo ama xp ye gsteremıom bunun nedenınıve varsa cozum yolunu solermısınız? şimdiden tesekkurler[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ayrıca başka rom'un varmı aynı ide üstünde[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 farklı ıde kablosu ıle bağlı yanı tek calısıo yannız onceden goruodu ne olduysa bırden yok oldu ve bılgısayrım ıçınde sadece hdd ler gozukuo cd rom kıl yun gozukmuo floppy bağlı deıl de cd wrıter onceden gozkuodu sımdı yok...[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sanırım tahmin ettiğim şey ama nasıl tarif edeyim bilemiyorm. aynı sorun bende de olmuştu oyle yapınca duzelmişti. şimdi cd-romun arkasında 3 tane yer var onlardan birisi siyah plastikle kapalıdır onun yerini değiştirerek dene bide. slave master mı diyolar ne işte onla bi oyna:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kasa içini aç ide kablo üzerindeki diğer sockete tak o şekil dene[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 arkadaslar jumper dan olsa bıos da gormez dc wrıter slave bağlı be hdd dıer kablodan master bsağlı bıos goruo ama xp de gosteremıom herhangı bı ayarını mı bozdum kı karıstırırken yanı tamamen xp ıle ılgılı bı sorun bu tahmınım donanımsal bı sorun yok farklı pclerde wrıter calısıokendı pcm de de onceden calısıo du suan calısmıo tahmınım bı ayar ıle oynadım: cd wrıterı soktum yaklasık 1 hafta pc de bağlı rom yoktu sorra taktığımda xp gormedı donanım ekle fln denedım olmadı aygıt yonetıcınde de gorunmuo onn iöçin programsal dıorum bı ayar sorunu var galıba[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 enteresan bios goruyorsa xp'de mutlaka gormeli?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bence de enteresan sorduğum kışılerden aldığım cvp: ılerı kullanıcı ayarlarını kurcaşlamısın:) ne bozdum nası duzelır bılmıom[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: gokhaan, 23 Haziran 2005 10:42 tarihinde demiş ki: sanırım tahmin ettiğim şey ama nasıl tarif edeyim bilemiyorm. aynı sorun bende de olmuştu oyle yapınca duzelmişti. şimdi cd-romun arkasında 3 tane yer var onlardan birisi siyah plastikle kapalıdır onun yerini değiştirerek dene bide. slave master mı diyolar ne işte onla bi oyna:) Aha sorun bu olmalı işte, slave master işi. Bende de olmuştu.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 arkadaslar format attım ve duzeldı saoulun ılgınz için[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim===>cıkıs yolunu buldum charı satıorum:) pazar alanına bakın... lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar