TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sizce normal bir ınsan evladı bu oyunu ne kdr sure oynar ve ne kdr surede sıkılır artık ekndımde farklılasmalar hıssedıorumda:) bıde sole bı sorum var: Bu oyunun popularıte devrı ne kdrdır? dun ıstanbul bağcılarda bır ınternet cafe gordum onunden gecerken gozumu ılışen tabela da yazanlar: 2048 adsl bağlantı ıle 19ınc monıtor ıle optıc mouse lar eslığınde KNIGHT ONLINE oynanır koptum ya:D:D adam oyun için afiş yapmıs gercekten bu oyun bu kdr populer mı gercı yakın cevremde opynayıp ta ınternet cafe ye 170m borcu olan adam bılıom ama tum delıler bnm cevremdemı yoksa oynayan herkes de mı bole sorunlar var?[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim [Bu mesaj Tribula_IV_ tarafından 22 Haziran 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
dalamardl Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 valla hocam ben sıkılmaya başladım açıkcası.Belki lvlın düşüklüğündendir.Aslında bu oyunu oynayıp ta okulu nutan sınıf arkadaşlarım var level 60 olacam diye sınavların hiç birine girmedi,bende bu olayı görünce korktum ve ıgrendım ilerde ben de böyle olrsam dıye o yüzden igrenmeye devam...
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ßu Oyun'a herkes kendini çok kötü kaptırıyor..ßenimde Çevremde tanıdıkLArım var cafe'ye ßorç yapıyor adamLar..Neymiş 60+ lvl oLmak için kasıyormu$ o kadar..ßenimde onLara dediğim tek Laf '' Sen Cafe'ye verdiğin para iLe evine ßir ßiLg. aLsaydın daha karLı çıkardın ßu i$ten'' :D[signature][hline]Name: EvoLution_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 59 Server: Ares
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ev kullaniciyim benim icin cok iyi oldu bu oyun disari eskisi gibi cok cikmayip para biriktirdim sonunda :D biraz hayatim düzene girdi dicem yalan olacak simdi de evde makina basinda sabahliyoruz :D[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
EvoLation_Priest Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 aL ßenden de o kadar :D:D:D[signature][hline]Name: EvoLution_Priest Nation: El-Morad Clan: Knights Lvl: 59 Server: Ares
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 alper ne zaman içmeye gitçez bırak şimdi ko yo:D valla ben sıkılıdm bile ki bıraktım oyunu, bu oyunun bu kadar popüler olması çok basit bir sisteme sahip olması ve rahatlıkla,pek düşünmeden oynanabilmesi na'cizane fikrime göre. bu hani bi ara kantır diye bi oyun falan çıkmıştı ya acaba şimdi hadi okuldam kaçıp ko çevirelim geyikleri oluomudur?:D[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 alkol var dediniz de gelmedik mi ? deniz ile konusalim bi c.tesi sabahlariz orada =) hem sana wow ogretirim :D[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 eskisi gibi sarhoş olamıyorum(gülsemmi ağlasammı şimdi :/)
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 lan konumu patlatmayın ya:D *!ağlar*[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Tribula_IV_, 22 Haziran 2005 18:08 tarihinde demiş ki: lan konumu patlatmayın ya:D *!ağlar* ladi bile :D[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 geç kaldın ertan:DD sen mi ööretçen lem hadi be:D oke konuşalım bi ara ben pzar özdereye kaçıom ondan sonra yapak[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
MerLinas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 La ozDereye gidiyom Demişsin OraDa bende gidince oraya hep oynayCak bi Cafe ariyom bulamiyom biliyon mu Bi Cafe Girim DaLga Geciim aZ :)[signature][hline]Jander_Sunstar / Diez / 61 : Dead ShuJinKo / Diez / 61 : Dead MerLinas / Diez / 61 : Active
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 abijim ben bıraktım koyu yav:DDD[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 arkadas malulen emekli oldu :D simdi wow liginde takiliyor[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben terfi demeyi tercih ederim:D:D:D:D:D[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
RuneLaFey Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yok kisaca satis desek ? :D[signature][hline]Nick : RuneLaFey Class: Mage Clan : The_Others² (Leader) Server : Ares Nation : El Morad Level : 5x
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ne satışı lem o kadar para bana kaçtı:D satan karlı olmaz mıydı?[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bu konu hakkında gercekten fıkırlerınız beklıom ama patlatmadan geyıq yapmadan:) onn ıçın UP[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 VAlla evde gun boyu nerdeyse 3 haftadır döt büyüüom gayet popüler bi oyun benim icin :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ko artık fazlasıyla sıktı:( wow a terfi ettim edicem, cd yi ayırttım yarın gidip alıyorum ko dan emekli olduk sanırım ama belli olmaz[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: mastera 1 kala clan: the_others np:10k küsürat status: feci baydı bu oyun artık lively bana mirage sword al!!
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: codeinconnue, 23 Haziran 2005 20:51 tarihinde demiş ki: ko artık fazlasıyla sıktı:( wow a terfi ettim edicem, cd yi ayırttım yarın gidip alıyorum ko dan emekli olduk sanırım ama belli olmaz hödö?[signature][hline] Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 24xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: fatihkaraca, 23 Haziran 2005 20:53 tarihinde demiş ki: said: codeinconnue, 23 Haziran 2005 20:51 tarihinde demiş ki: ko artık fazlasıyla sıktı:( wow a terfi ettim edicem, cd yi ayırttım yarın gidip alıyorum ko dan emekli olduk sanırım ama belli olmaz hödö? yok yok daha emekli olmadım:)[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: mastera 1 kala clan: the_others np:10k küsürat status: feci baydı bu oyun artık lively bana mirage sword al!!
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kısmetse yakında emeklı oloyorum darısı basınıza:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim===>cıkıs yolunu buldum charı satıorum:) pazar alanına bakın... lol
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 imaaaam lem gelince haber ver ha bak ben bf serverındayım haberin ola ***ertan pardon:D***[signature][hline]the old hero's name was: misanthropehus clan was: The_Others Clan class was: Archer
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 artık onemlı deıl kaçıs yoluna gırdım yolun sonu yakın patlat hatta ben de patlatıım:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 13k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim===>cıkıs yolunu buldum charı satıorum:) pazar alanına bakın... lol
Öne çıkan mesajlar