Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bence o senin muzik zewkin:) Bi Moonspell "Opium" calında ne$emizi bulalım[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline atlamayın yok her metal dinleyen satanistmi die imza yaparım[hline] www.hayalkent.net/freestyle Her metal dinleyen satanistmi [Bu mesaj SouLForGeD tarafından 17 June 2003 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 :rock:[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: arcane, 17 June 2003 04:23 tarihinde demiş ki: :rock:[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! +1 Long Live METAL MUSIC!! [hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Long Live Black Metal demek daha doru olur :P[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: SouLForGeD, 17 June 2003 15:25 tarihinde demiş ki: said: Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline atlamayın yok her metal dinleyen satanistmi die imza yaparım[hline] www.hayalkent.net/freestyle Her metal dinleyen satanistmi [Bu mesaj SouLForGeD tarafından 17 June 2003 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] mff ve uff[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 rock&metal[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Metal muzik oldugu kadar mya$am bicimidirde. Bu yuzden biz metalciyiz. You Know That I Hate You[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ve şunu da unutmayın metal müzik yaşam biçimidir ölüm değil[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: metboy, 17 June 2003 18:58 tarihinde demiş ki: ve şunu da unutmayın metal müzik yaşam biçimidir ölüm değil[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Ben senden once soyledim :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IMGOINGTOWIN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 rock , pop-rock dinlerim. metal i rap e ve hiphop a tercih ederim. ciddi bir metal dinleyicisi değilim ama dediğim gibi rap ve hiphop müzikten dağlarca daha üstündür. kısacası rap ve hiphop tan NEFRET EDİYORUM! kısacası rap ve hiphop tan NEFRET EDİYORUM! kısacası rap ve hiphop tan NEFRET EDİYORUM![hline]So need your love, so fuck you all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Quarthon, 17 June 2003 19:10 tarihinde demiş ki: said: metboy, 17 June 2003 18:58 tarihinde demiş ki: ve şunu da unutmayın metal müzik yaşam biçimidir ölüm değil[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Ben senden once soyledim :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: ölüm değil dedim bende :P[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: IMGOINGTOWIN, 17 June 2003 19:50 tarihinde demiş ki: kısacası rap ve hiphop tan NEFRET EDİYORUM! kısacası rap ve hiphop tan NEFRET EDİYORUM! kısacası rap ve hiphop tan NEFRET EDİYORUM![hline]So need your love, so fuck you all +1 :) pop-rock dinlemem ama bende nefret ediyorum :P[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 peki trash metal mi black metal mi dersiniz bence trash[hline]It doesn't make any sense This tragic ending In spite of the evidence There's something still missing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaos_Chorous Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 metboy, bence de trash metal ... ben genelde hardcore/metal ağırlıklı dinliyorum. şarkılar hem gaza getiriyor, hemde zaman zaman insanın ruhuna uyum sağlıyor... fakat hardcore müziğin ruhuna işlediğini söyleyen bi insan ne kadar sakin olur bilmiyorum :) bunun dışında trash metal iyi bir taz baya ...[hline] don't know a reason to live... god , kill me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ben metal hic sevemem bana gore asiriya kaciyo neyse ama bence Led Zeppelin , The Doors , Beatles metal'e alakisi yok cok severim buntakim grouplari bana gore blues/rock dir (ve oyledir yani metala sokuyo burdakiler herguzel muzik metal olucak degil) rap metal , pop dinlemem ama buldugum yerde de kapatin ulan bunu demem[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 affet canjovi :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 dum(dogru yazmısımdır ınsallah)dınlıcen olcak bıtcek ıste[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 SadButcher ben güzel olan her müzii dinniyorum. :) Benim üç önemli kriterim var müzik dinlerken: 1-Teknik başarı. 2-Atmosferi oluşturmadaki başarı 3-Duygu iletkenliğindeki başarı Misal şimdi Y.J.Malmsteenin Amberdawn'u dinniyorum. 1den direk 10 alıyo. Misal şimdiii... bi saniye... hah. Macross plus- A Sai En dinliyorum 2 den 7,5 3 den 10 alıyo bu şekil..[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Yinede belli kriterlerin var ;) buda seni seçerek üş bej tür dinleyenlerden yapar. ek olarak birde müzik dinleme işini ciddiyetle yapanlar varki onlara dicek hiçbir sözüm yoktur.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 valla ben metal dinniorum süper dinnerim metalciyim demeyi falan sevmiyorum ama beni çeken türleri-Doom Metal,Gothic Metal,Melodic Death biraz da Dark Rock severim yani bunlar bana yakın gelio ben yazıomuşum gibi oluo hissettiklerimi duyunca onlardan..bi insan ne olursa dinnerim diosa ben de bayaa düşünüorum nası yani yaa die neblim orda bi arkadaşta demiş kendini tanıosan sana yakın olan bellidir öle olması lazım yane hem doom hem deli gibi rap hip hop dinnerim die düşündüümde bilem iğreniorum kendimden nasıl adamım lan ben die..[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 imzama bak. ama ben öle satanist takılan bilekçilerden deilim gayet normal bi adamım. black dışındaki metal müziği sevmem die de bişe yok bütün kaliteli metal müzik gruplarına ve dinleyicilerine saygı duyarım[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Askinos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Tabiki metal hep metal tam metal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 black metaldan wazgecmek imkansız.arada dinleriz gothic , doom falan ama black en buyuk yeri kaplar ... Long Live BM![hline]-l- It's Darker Than You Think -l- Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 müziği türe sokmam.. ha illa tür gerekiosa alternative,punk,hardcore derim gider..[hline] I'm a loner, I'm a loser, I'm a winner, In my mind. I'm a bad one, I'm a good one, I'm a sick one, With a smile. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar