tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya evdekiler beni sallamıolar..bi şey diorum bi kulağından girio sözlerim diğerindne çıkıolar..yaşım 20.hiç takmıolar beni..antepte okuorum ama 7 günlüğüne eve giriorum ve hayvan gibi bunaltıcı bi baskı oluo..annem bir babam 2,abim tam maltoz,küçük kardeşim adamı hasta edio..hala çocuk görüolar yada ciddi bi adam görüntüsü vermemiş olabilrim.ama beni kal'a almaları gerekmezmi..en yapacağımı şaşırdım..aynı durumları yaşayanlar vardır..hay huy demek bi noktaya kadar sonra dayanamıosun..elbette herkes yaşamıştır bunları.de bende her gün oluo bu..fikri olan yada güzel düşüncesi olan arkadaşlar varsa sevinirim,çünkü ciddi bunaldım.[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 takma boşver zmnla düzelirler...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 zaten eskisine göre ksımen daha iiler..de düzeleceklerini zannetmiorum.[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aynı durum bendede Var göze batacak hareketler yapacaksın.Mesela annene babana bağırma gibi.Madem beni s.klemezsiniz bende sizi öperim tarzında yaklaşcaksın.Ben yaklaşıyorum ve mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bağırmak çağırmak çok yaptım ters hareketler sallamamalar alıştılar ve etkisi 0 onlara..açıkçası brs çözümsüz kaldığim için böle bi topic açtım..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aileyi bi piskoloğa götür bi cocuklar hakkında konuştur bu kadar vurdum duymazlık olmaz ya anneme şu son 1 1.5 senedir kıl oluyorum zaten hiç s.klenmemek cok kötü şeytan diyo git kötü alışkanlıklara başla.Kötü alışkanlıklara başladıktan sonra ha tiklemiş ha tiklememiş ne anlamı kalırki.Benim kötü alışkanlığım yokken bana ilgisiz bi anneyi napiyim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: BonePART, 23 Haziran 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Baba ve buyuk abi varken omrun boyunca cocuk gorulceksin demektir bunun tadını cıkarıp 2 sinide somurceksin. sömürülmüyor işte efendim.Abi varken 2. kardeşlere bi bok alınmıyor.Yalan palavra hepsi Bi kaykay istedim 8. sınıf bittiğinde 2.5 sene geçti Anca alındı.Telefon istemştim 7. sınıfta 1 sene önce alındı.Pantolon istemiştim alınmamıştı.Tişört istedim alınmamıştı.giydiğim 2 tane tişört ve 2 tane pantolonum var.Diyorum anne bana tişört alalım.Okadar tişörtün var gerek yok tişört almaya.Giydircek bana 2 3 sene önceki tişörtlerim onlarda uzun değil bi giyiyorum belim açık kalıyor.Sonrada biraz çekiştiriyo bak oldu ama abim istedimi Zank diye alınıyor bende buna inat Evde yapmadığım ibnelik kalmıyor.Bulaşık yıka diyo yıkamıyorum.Çamaşırları içeri getir diyo getirmiyorum.Duş al diyo almıyorum yani tamamen anneme zıt yaşıyorum ve cok mutluyum rahatlıyorum annemi deli edince. ayrıca bana gelip bi kere bile kız arkadaşın varmı demedi hiçbişey Yani benle adam akıllı oturup muhabbet etmedi.Anca gelir olm nolcak senin bu halin Okulu bıraktın iş yok ne yapmayı düşünüyorsun? Anlamıyorum seni yaptıklarına anlam veremiyorum bunu der durur bende heee derim [Bu mesaj Erutan tarafından 23 Haziran 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 2.çocuğum..sebepleri içinde fakat fazla abartılacak kadar ciddi olamayan ergenlik sorunlarımda oldu tabi ailemle..yalnız çalışamam dediğm gibi okuorum ve okul ciddi zor,kardeşim benden daha akıllı görüolar abilik yapamazsın ki çocuk seni sallamıo:)çocuk olarak sömürmeyi geç..bunlara adam olduğunu kanıtlaman lazım.. o rasyonel ve mantıklı yaklaşımları çok böle oturup konuştuğumuzda anlıolar..yoska kendi bildiklerini okuolar..çekip konuşunca he deyip geçiolar..çok he hu dedim.dediklerini yaptım ama sonuç yok.yetişme tarzımda baskı uyguladılar..ve çoğu şeydede onları hak gördüm..de artık sıkıolar bi noktadan sonra.onlardan çocuk arkadaşlarımı tercih ediorum..zaten abimide bi sevemedim gitti..hep aksime çalışo uyuz ya[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sadece iLk cümLeni okudum , sonuç ; Hayat senin hayatın...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya iyide abi babam bu zamana kadar ilgi gösterdi Artık babam ın ilgisini istemiyorum ANNEMin bana ilgi göstermesini istiyorum.7 8 senemi babamla geçirdim 2000 2001 de falan annemin yanında yaşamaya başladım ve bu annem yüzünden psikolojik bunalıma girmiştim bi ara mal mal ağlıyodum garip abuk subuk şeyler yaşadım lise dönemlerimde Gelirdi hep lise de derdi Nolcak bu dersler? Ders çalıştınmı? Kal ozaman o pc yi nası kırıyorum bak gibi saçma sapan şeyler söylüyor benimde sinirim bozuluyor.Kaçmak istiyorum artık annemin yanından.Bana hergün gelip laf söylemesi aptal gerizekalı demesi koyuyor.Bi ara Çok pis küfür ettim s.ktiri koydu sonra gene aldı eve.Ulan tam kurtuldum dedim tekrar geldi.Bu aralar yine fena değil.Birazcıcıkta olsa konuşuyo.Şu kafe işinden iyi bi para biriktirip şöyle kışın tamamen kendi hayatımı yaşayabileceğim artık gerçek hayata atılmak istiyorum sıkıldım artık bana hakaretlerinden gelip abuk sabuk öğüt vermesinden.Hiç bişey de almicam annemden onun olsun Eşyaları alsın başına çalsın.don atlet gitcem evime 0 dan başlicam.yeter Artık 18 e de giriyorum şurda 8 9 gün kaldı.Bizim grubun elemanlarını toplayıp kendi yaşayabileceğimiz eve gitmeliyiz.Yeter artık çekemeyecem bu kadını.Hem ilgisiz hem bana aptal gerizekalı diyecek hemde onun istediği gibi yaşıyacam ha? sokarım böyle hayata lan bide örnek veriyo milletin cocuğuna bak bide buna bak Lan milletin çocuğu şopar zaten beni ne benzetion o salaklarla allahım yaa ışıklardaki tikky p.çlere benzetmeye çalışıyo beni dio kestir saçlarını kısacık adam ol ya sie! Abime gelince oda bi tuhaf giydirmiyo kıyafetlerini Bi havai gömleği var onu zor hacıladım Jack daniels tişörtü var mübarek görende mitril yelek sancak.Zar zor giydim onu bugunde gittim. Yani Burda bu kadar mutlu olduğuma bakmayın içim kan ağlıyo ama ne varsa patide kendimi iyi hissediyorum her gün hayata boktan başlıyorum.Belki beni sevebilcek biri olsa bu kadar kendimi kötü hissetmez belkide anneme karşı daha iyi olabilirdim ama oda olmuyor.Neyse boşverin okuduysanız ve anladıysanız eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 vede yengeçlerin en boktan özelliği Duygularını dışarı vurmama... ondan buraya yazmadıydım.Benim hayatım sux ben hayata 1 - 0 yenik başlamışım zaten. içime ata ata dağ gibi birikti.Derlerdide inanmazdım ama harbi doğruymuş.Dolmuşum taşmışım bitmişim. [Bu mesaj Erutan tarafından 23 Haziran 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 cektin mi anneni kenara " anne ben seni seviyorum sayiyorumda senin bu hal ve hareketlerin artik biktirdi aaAAA" dedin mi ? var demek ki bir sıkıntısı babana kizdigi icin senden sinirini cikariyor olabilir ya da baska bir seydir . ilgi isteyenler genelde karsisindakine pek ilgi gostermeyen kisilerdir diye dusunuyorum . yap psikolojik sondaj neymis derdi onu anlamaya calis . topic sahibi arkadasin sorununa gelince genelde bir ailede kabul gormenin yolu babadan gecer . antin kuntinde olsa isteklerini yerine getirmeye calis babanla basbasa kalip vakit gecirmenin yollarini ara . dediklerini niye dikkate almiyormus onun cevabini ara . belki hayat gorusleriniz topyekun farklidir isteklerin babana zibidi bir adam oldugunu dusunduruyordur . adam hayata nasil bakiyor onu analiz et . baktin sen haklisin onlar degil neyi neden dedigini yaptigini sebepleriyle anlat belki onlar sana hak verir . bu tip sorunlar genelde sıkıntıların beklentilerin acik acik dile getirilmedigi yerde ortaya cikiyor bir sure sonra insanlarin birbirlerine olan davranislari aliskanlik oluyor sebep sonuc iliskisi kopuyor . her daim konusmakta kendini ifade etmenin yollarini aramakta fayda vardir . hayata 1-0 yenik baslamis dusuncesini de kaldirmak lazim . hayat zaten her sart altinda herkesi orseliyor yipratiyor . herkesin kendine gore bir derdi var . sana gore dertleri daha az daha onemsiz olan birisine senin hissettiklerini daha ufak seyler hissettiriyor . herkesin kendine gore bir mucadelesi var velhasılı . 1-0 yenik basladim diyen adam zaten 100-0 yenik bitirir maci . [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 23 Haziran 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Haha ya yok onun sıkıntısı falan! Kendi dolabı full dolu bide gidip utanmadan kıyafet alıyo kendisine gelmiş Ev alcam ev ev alcam diyo şeytan diyo vur kafasına ya Bişey istedikmi BORCUM VAR ya sie cocukmu war lan karşında Böyle bana saçma sapan cevaplarla geliyo. yeni eve taşındık hanfendi kendine 1 tane daha gardolap almış biz hala 1996 da aldığımız kırık yatakla yatıyoruz kendisine gitmiş Yatak odası takımı almış ya bu insanlar böyle işte başkasına gelince yok şu war yok bu var kendisine gelince hiç bi bok yok.Buda güzel tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 said: BonePART, 23 Haziran 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Bagırıp cagırıp cocuk oldugunu kanıtlamıcaksınm. Problemlere rasyonel ve mantıklık yaklasacaksın. Artık 20 yasında kazık kıvamında bi adam oldugunu onnara kanıtlıcaksın. Ne gibi mi? Ufak ufak her işe el atıcaksın. Part time da olsa calısmaya calısıp paranı kazanmaya bakıcaksın. Ailene ozellikle kucuk kardeşine abilik yapıp destek olacaksın. Ha sen herseyi yaptım gene olmuyo dersen kiş herseyi yapmamısındır, ailenin buyume tarzındandır. Baba ve buyuk abi varken omrun boyunca cocuk gorulceksin demektir bunun tadını cıkarıp 2 sinide somurceksin. +2[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar