Caine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 eclipse.[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 heh!.. 3 tane jedi char'ımız var orada :p Ommar (Padawan), Halvet ( Jedi Knight ) , Alperen ( Jedi Knight ) ve Aylenizin bi zamanlarki buffcısı Varyemez :p[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hahaha Varyemezi bilmez miyim:) fiks bufflarımı yaptırtırdım ona:) valla kanda imperial olayı dolaştığı için neredeyse oyunun başından beri içinde bulunduğum Death guildindeyim. Lok'ta Ravenloft kentindeyiz. Beklerim:)[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 azmo alırım aklını... hatırlatayım ENG: 5 GER:0 AKA LIV:5 GER:0[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 <----- Avatara dikiz...[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Caine, 21 Haziran 2005 10:58 tarihinde demiş ki: hahaha Varyemezi bilmez miyim:) fiks bufflarımı yaptırtırdım ona:) valla kanda imperial olayı dolaştığı için neredeyse oyunun başından beri içinde bulunduğum Death guildindeyim. Lok'ta Ravenloft kentindeyiz. Beklerim:) eyy gidi buffları öldürdüler 40 yıllık mesleğimi bırakmak zorunda kaldım :p şimdi jedi ile uğraşıyorum onu adam edeyimde.. council'e girdin mi :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 basket işi kısa etek işi... basitçe anlatmak gerekirse If ENG=England then GER= germany... ha dersen ki ingiltere ile rangers oynar o ayrı mesele:P ingiltere almanya maçında owen tairh yazıp araba ile gol atmıştı. O nedenle o maç ingiltere gazetelerine Liverppol 5 almanya 0 olarak geçti. Dil dil dil dil Avni Dilligil diyorum sana[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hoşgeldin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Caine donmu$ ho$gelmi$![signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kıro keyn hazırlan geliyorum! *!kırbaçını hazırlar, yedek olarak yanına muhtelif terlikler alır, geceden suya yatırdığı odunları bir torbayla alır, torbaya 3-5 ebolt, el alışkanlığından bikaç da recall scroll koyar* uzun zamandır meydan dayağı yemediysen bi kaşıyalım seni el birliğiyle. *!çok özlemiş çook* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 *!terlik shields on* *!Kızkovalayans readied* *!kafa:1500* *!inner temprature nominal* *!All systems functional* *! arka fona herhangi bir kro bilim kurgu müziği girer* hade leeeenn... Ses seda yok valla Emelcim. Yüzünü gören cennetlik. Cadı alemi cadılaşalı böyle cadı görmedi yahu. Özlettin kendini valla yiğidim. Bunca yıl milleti yedin 14 f 15 f diye sorsam hala 14f dersin. Adana Fen lisesi'nden arkadaşım murat olmasan yerdim emmee... Öpenzi.[signature][hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar