Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Nero 5 kullanıyorum şimdi ben normal müziği mp3 e nasıl çeviririm :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Cevabını bende arıyorum :)[hline]Kuzu¯²¬.
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 banada lazim :P[hline]Hepsi Gercek...!!!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 normal müzikten kastın nedir ? müzik cdsi mi yani audio cd ?[hline]Bunun sahibini öldürene para vercem lol
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 audio cd leri mp3 e çevirmek için cdex ve benzeri programları kullanabilirsin .. neronun olayı senin mp3 dosyalarından audio cd yapabilmesi. eğer onu soruyosan wizard da gördüğün audio bölümü onun için[hline]Time asks no questions, it goes on without you
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 win xpden wind98e gecicem ve bu programi yukluycem onceden ufak capta bir arastirma yapiyorumda :P[hline]Hepsi Gercek...!!!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 audio cdsi bölümü var tmm o birşey diilde mesela bende midi zart zurt var vallahi bunları mp3 e nasıl çeviririm bu gibi bir olay soruorm müzikleri mp3e çevirmek snrm neroda olmuyor?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 olmaaz baska prog lazım mp3 to music cd oluo ama muzikler mp3 olmuo[hline]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ne gibi bir program önerirsiniz o zaman? :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 biraz aramaa.... musicmatch jukebox diyorum o iş için ben yine.. ben de öteki kullananlar da memnun valla[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
riglous Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yoo Nero da yapıyor. CD'yi koyun CD-Rom'a. Sonra aşağıda others gibi bi şey wardı sanırım. (en alt satırda) Ordan yapılıyor.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 eminmisin?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur*
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Tamamiyle. Nero Express'i açın. More'a tıklayın, orda "Save tracks to HD" seçeneği var. Bir pencere pop-up olacak, burdan hangi ROM'daysa CD onu seçin. (Eğer tek birisinde cd varsa, otomatik seçecektir) Sonrasınıda yaparsınız artık. (Sorusu olan varsa devam edebilirim)
Öne çıkan mesajlar