Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Nero 5 kullanıyorum şimdi ben normal müziği mp3 e nasıl çeviririm :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Cevabını bende arıyorum :)[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 banada lazim :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 normal müzikten kastın nedir ? müzik cdsi mi yani audio cd ?[hline]Bunun sahibini öldürene para vercem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 audio cd leri mp3 e çevirmek için cdex ve benzeri programları kullanabilirsin .. neronun olayı senin mp3 dosyalarından audio cd yapabilmesi. eğer onu soruyosan wizard da gördüğün audio bölümü onun için[hline]Time asks no questions, it goes on without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 win xpden wind98e gecicem ve bu programi yukluycem onceden ufak capta bir arastirma yapiyorumda :P[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 audio cdsi bölümü var tmm o birşey diilde mesela bende midi zart zurt var vallahi bunları mp3 e nasıl çeviririm bu gibi bir olay soruorm müzikleri mp3e çevirmek snrm neroda olmuyor?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 olmaaz baska prog lazım mp3 to music cd oluo ama muzikler mp3 olmuo[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ne gibi bir program önerirsiniz o zaman? :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 biraz aramaa.... musicmatch jukebox diyorum o iş için ben yine.. ben de öteki kullananlar da memnun valla[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yoo Nero da yapıyor. CD'yi koyun CD-Rom'a. Sonra aşağıda others gibi bi şey wardı sanırım. (en alt satırda) Ordan yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 eminmisin?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Tamamiyle. Nero Express'i açın. More'a tıklayın, orda "Save tracks to HD" seçeneği var. Bir pencere pop-up olacak, burdan hangi ROM'daysa CD onu seçin. (Eğer tek birisinde cd varsa, otomatik seçecektir) Sonrasınıda yaparsınız artık. (Sorusu olan varsa devam edebilirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar