Sailor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 demin aklıma gelen bir soru bu. yayınlanan bir diziye bilgisayarımıza kaydetmemizin vidyoya kaydetmekten farkı yok. nasıl eskiden filmleri dizileri kaçırmayalım diye vidyoya kaydederdik şimdi de ben arşivliyorum dizileri. bu bakış açısına göre bir sorun yok gibi ama şimdi dizilerin filmlerin vcd,dvd leri çıkıyor. bu açıdan bakarsak adamların vcd satışlarına engel olmuş gibi oluyoruz.. siz ne diyorsunuz? bunun resmi bir açıklaması var mı?[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Eger kaydettıkten sora cogaltır satar veya dagıtırsan ozaman suc oluyo. Ama normal olarak kaydetmek suca gırıyomu bılmıyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 kendi kullanimin icin sorun degil . sifresiz kanallardan cektiysen arkadaslarina vermen sorun degil . cogaltip satarsan sorun .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar