BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 arkadaslar total expi trye getiercek olan varmi yada getirmis daha kutusunu bile acmamis olan varsa bana öm atarmi??[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 normalini satarım.accountun jtl ve row expansionları açık.yanlız account iyi biraz pahalı olur.aynı zamanda veteran çünkü[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 account var bende total exp alinca jtl den daha ucuza geliyo :) total exp in icinden cekip alcam jtl ile rotw i diger acci de satarim ucuza ole dusunmustum[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar