McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Eskiden çalardı güzeldi falan kaldırdılar şimdi ama ben bir türlü ne olduğunu öğrenemedim. Neydi o müzik? Sırf o ara videosu için yapılmış bişi miydi yoksa bi yerden alıntı mıydı? Bu tarz müzikleri nerden bulabilirim? vs..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ÛP (bu postta imzaya gerek yok) [Bu mesaj McsPeyn tarafından 04 Temmuz 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Yok mu duyan, bari birileri ben duydum ama bilmiyorum falan desin ya :([signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 İnatla ÛP[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yok mu bilen ya, bi türlü bulamadım, gerçekten uzun süredir araştırıyorum..
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Elbet bilen hatırlayan biri bakacak buraya. Geçen bi arkadaşım hatırladı o sahneleri ama o da bilmio ne olduğunu..
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Abi kim nerden bilsin sen de eheh.[signature][hline]
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ama baya hoşuma gidiyordu ya, hani 10 secs of rock diyordu, önden biraz kaya gösterip ardından gitara vuruyordu..
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 A bak aklıma bir senaryo geldi. Adamın teki böyle 10 saniyelik bir jenerik buluyo aşık oluyo ona. Ondan sonra sürekli bu jeneriği dinliyor, her zaman, ve deliriyor. En son bunu öğreniyorlar ve şarkının devamı yapılıyor. Ama şarkının devamı o kadar da güzel olmadığı için adam çok üzülüyor ve intihar ediyor. Mesaj da var hem.[signature][hline]
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 :yapma: Olmaz öyle şeyler, ben bulacağım müziğimi. Nese biraz mtv.com'a falan bakayım, bişiler bulurum belki orda..
Öne çıkan mesajlar