Xarox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Merhaba arkadaşlar ben Daoc'a başlamak istiyorum fakat cd si türkiyede yokmuş sanırım...Bende kredi kartı ile internetten almaya karar verdim... Bana 3 pakedide alabileceğim site adresi verirmisiniz? Teşekkürler şimdiden..
dudut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 demekki napiyomusun?internet cafeden çıkarken logout oluyomusuz...www.cdromshop.com
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 www.ukgames.com var ben burdan aldim 2 accu da sorun olmadi ama biraz uzun suruyor ha bu arada bu site avrupa için 2 surumu var daocun bir US diğeri EU bu siteden EU geliyor[signature][hline]
Qal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 www.camelotherald.com adresindeki 14 günlük beleş sürümün ardından kredi kartı numarası girerek devam etmek mümkün, tek eksiği catacombs dungeonları, ama catacombs engine içeriyor, frontiers ve toa'sı var.[signature][hline]Qal 50 Armsman 9L1 Qalzzzz 50 Sorc 9L5
Öne çıkan mesajlar