Albert Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Merhabalar. Benim harddisk'im goctu, daha sonra windows kurdum d bolumune. yedeklerimi c'den d'ye aldim ve format cektim, yeniden windows kurdugumda yedeklerim tek bir dosya haline gelmis ve sacma sapan bir hal almisti (dosya boyutu 19gb gibi birsey.) dos'tan bu yedek dosyalarimi eski klasor isimleri halinde gorebiliyorum, ve c'ye kopyaladigimda kullanilabilir durumda oldugunu goruyorum. fakat dos'ta klasor kopyalama komutunu bilmiyorum, bana yardimci olabilecek varmi arkadaslar? o kadar mp3'u dosyayi falan tek tek kopyalamak mumkun degil, kisacasi Klasor kopyalama komutu lazim bana arkadaslar.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 vc diye bi program var dos arabirimli onu kullan bulamazsan bi yerlere upload ederim[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sorun sanırım ntfs ve fat32 çakışması[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 valla upload edersen iyi olur fast yada p.m ile msn'imi gondereyim o programi yollayiver bana bi zahmet.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, High Council & Developer. Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 www.freewebtown.com/fastreload/vc.rar[signature][hline][/b]Msn adresim Pencereyi kapat Mayhem demiş ki:yok benim dedem pipili kızdı. elvyn demiş ki:Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar