Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gökdeniz Galatasaray'a gidecek mi?

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

G.Saray futbolcudan sonra kulübünü de ikna etti. Trabzon'a Batista+1.9 milyon $ verildi

G.Saray'ın uzun süredir peşinde olduğu Gökdeniz'de artık imza aşamasına gelindi. Futbolcuyu ikna eden Galatasaray yönetimi, Trabzonspor'la da her konuda anlaştı. Sarı-kırmızılılar ilk olarak Batista+Pinto+1.5 milyon dolarlık bir teklif götürmüştü. Teknik direktör Samet Aybaba'nın "Pinto işime yaramaz, bana Batista yeter" sözleri üzerine teklif yenilendi. Dün gece bir araya gelen G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Fatih Terim, Ali Dürüst ve Özer Saraçoğlu, Gökdeniz'in transferini değerlendirerek başkan Özkan Sümer'e telefonla son teklifi sundular Batista+1.9 milyon dolar. Gökdeniz'in de G.Saray'a gitmek istediğini öğrenen Sümer, bu son öneriyi kabul etti.

Hakan Şükür imzaya hazır

G.Saray'ın Roda'da oynayan Fatih Sonkaya ile görüştüğü, boşta olan Hakan Şükür'ün de gelecek hafta kulübe giderek "Ben G.Saraylıyım, boş sözleşmeye imza atmaya geldim" diyeceği öğrenildi. Bu arada 29 Haziran'da dünya evine girecek Hasan Şaş'ın ardından Arif de evlilik kararı aldı. Arif, Star TV'de haber spikerliği yapan Ece Özberk'le ağustos başında evlenmek için Terim'den de izin aldı.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/18/www/m/s07.html[hline]Fizban (1:32 PM):
oha olm işte
ha amerikan ha türk
Fizban (1:32 PM):
zaten amerikalılar türkmüş
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moncain, 18 June 2003 17:02 tarihinde demiş ki:
Valla Batista+2 milyon$ a Gökdeniz saçmalık.Direk 2 milyon$ olur.Hakan ın gelmesine sevinirim.Ama denildiği gibi Gökdeniz e o parayı verirlerse kazığın alasını yemiş olurkar.

Galatasarayın kadrosunda Gokdeniz gibi adam yok be,keske Fenere gelse[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-NaMeLeSs-, 20 June 2003 23:16 tarihinde demiş ki:
İnsallah yusufu vermezler ama bence kesinlikle alınmalı Gokdeniz kesinlikle
Ortega da geri donsun oh

abi o ortega TÜRKİYEDE OYNAYAMAZ[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki:
ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 20 June 2003 00:08 tarihinde demiş ki:
balon haber

galatasaray resmi teklif götürmemiş daha, fenerbahçe götürdüyse bilemem[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz

Yuh artık. Ali Dürüst açıkLadı; Gökdenizi istedik, Trabzonspor başkanı Özhan Sümer[miydi?] Gökdeniz'i satmıycaklarını söyle, bunun üzerine vazgeçildi bu transferden. diye..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...