ConYTurK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 arkadaşlar belki böyle bir forum vardır ama sinirden araştırmadım özür dilerim.Dün girdim elimdeki +7 shard la biraz exp kastım çıktım.ama bugün girdim ve elimdeki shard yok.diğer bütün itemlarıma bakamdım bankadakilere ama tek silinenin +7 shard ım olduğunu düşünüyorum.hack gibi bişide olamaz dc de olmadım.Deneyimli arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]-Beramus- -Leiath- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 baba ben beramustayken bosstan düşürdüğümüz i.b kayboldu kafayı sıyırıyodum bide +6 raptorum kaybldu aynı anda bıraktım orayı artık[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde clansız lvl6x master warrior-master assasin server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 ya sitede nbildirdim lost items die ben o itemı yapana kdr anam ağlamıştı bazıları için bişi olmaya bilir ama benim için önemliydi[signature][hline]-Beramus- -Leiath- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 aynısı bana oldu shard +7/70 gitti 2 tane[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 yaf nasıl gider.çözüm üretin herkes gideni söylüyor ben sebep veya çözüm bekliorum :([signature][hline]-Beramus- -Leiath- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 1. iddia dupe item ise silinmiştir (sen dupe yaptın mevzusu değil,dupe item almış olabilirsin) gm nin oyuncuları kontrol ettiği bir gm kullanıcı arabirimi var; gördüm ve şok oldum. adamlar utanmasa ana baba adına ulaşacak neredeyse. üzerinizde bulunan herşeyin bir kod numarası var.milyonlarca item var bu kadar kod numarası olurmu demeyin,ben gördüm ve şok oldum. her şeyin bir kod numarası var.mesela 1.000 tane shard varsa 1.000 tane farklı kod var her bir shard için. 2.iddia KO'nun databesi i hacklenmiş adamlar itemları uçuruyormuş. 3.iddia cafede oynuyorsan keylogger olabilir bilgisayarlarda.(antivirüs programı var demeyin 5 dk da hallolacak şeyler.)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 evet dupe oalbilir çünkü satın aldım.ama işte merak ettiğim büyük dupe eşya silinmesi yaşandığımı.yani bana özel silmediler herhalde.sadece evden oynuorum ayrıca hack olayı olsa +6 mirage daggerım ve +7 chitinlerimde giderdi.onlarında bi kısmı satın alınma dupe olabilir..[signature][hline]-Beramus- -Leiath- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ne çok dupe var ya sıktı artık dupe duya duya millet fiyatları yükseltti olan bize oluyo.Dupe duya duya bıktım artık.İş bankası internetten kullanılmuyomuş zaten power up store işi yattı tek şansım benim de dupe galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disconnecting Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Dün itemler çok fazlaca ucuzdu. Elemanın biri +6/60 iron cross bow ile chitin helmeti değişmeyi bile önerdi. Dün dupelerin temizlendiğini söyleyen arkadaşlar mevcut. Bu günlerde fiyatlarda aşırı düşüş var. Misal abyss 500-550 civarı oldu. Hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dexter Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ben bir acıklama getireyim bari size :D:D Beramusda Dupe item Dun itibari İle kalmadı.... Malesef benim elimde ki +7 Elixirde dupe cıkmıs allahtan Compalte +7 set duruyor :D Dupeler silindi kimse hackten falan korkamsın... İyi oyunlar :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Olm dupe olmuyo artık galiba bu ne ya.dandik bi item kopyalamaya çalıştım dc flnda yaptım ama giriyon item duruyo yerinden oynamıyo kullanamıyon anca çöpe gidiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar