Hercul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Arkadaslar burda merak ettigim bi konuda fikirlerinizi istiorum. umarim diger bütün herkeze yararli olur....!!! 60+ Asasin de ortak olark su takilarin var oldugunu kabul edersek..Sizce hangi armor durumu daha ii olur.. Takilar= 2 kekuri ring,priest pendant ,+9 dex belt,+9 dex earrings ve dual shard + 7 Bu verilere göre hangi asasin tipi daha iyidir..? 1-Kardesim sende bunlar varsa Bobert gibi PAPER ol +8 15 takil defansi sallla ama adama vurdunmu felegini sasirt. yada 2-Yok bab sen bence bunlarla +7 12 chitin takil hem defansin saglam olsun hemde atagin.Defans önemlidir vazgecme. yada 3-Bunlarin hepsini salla dostum sen en iyisi cek +6 10 shelleri karizman olsun deansinda ii olur ama atag in biraz düser. Olsun millet seni görünce tirsar shell li takil.. evet sizce bunlardan hangisi daha iyi yada bunlardan bi mix yapin ve tartisalim.Saglam bi Asasin nasil olmali ??[signature][hline] [Bu mesaj Hercul tarafından 22 Haziran 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 2. secenek bence...[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya bak cz de iş yeteneğe kalmış birşey bobert gibi olmak istiyosan çok dikkatli ve çevik olman lazım yani el becereisi istior. deli dehşet bir atağın olur ama çokta rahat ölürsün.eğer beceririm dersen full dex ol +8/15 bulabılırsen ole takıl. +7 12 chitin yerine shell giymek daha ii bence insan oynarken karizma hissetmeli bence.sonuç oalrak eğer ben çok iyi bir oyuncu değilim diyosan full dexi kafandan çıkart.[signature][hline]-Beramus- -Leiath- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 olumune 1. secenek ama fp+8/15 dex satan bulmn lzm bu arda bulursan ban da pm at bende ılgılenıım takılar kısmında da belıne elf belt elıne dual ROL daha ii olur tabıı butce meselesi:D[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 dostum fp +8 15 dedigin gibi bütce meselesi gecen gördüm adam boots uapmis 800m den satio..ama zaten chtin +8 15 de 800 900m civari..ama tabi fp giydigin zamanda arkadsin dedigi gibi cok hizli el hareketlerin olmasi lazim.yoksa cz de cabuk yamuluruz..neyse ben hem ekonomik hemde mantikli buldugum secenek +7 12 chitins ...ama tabi para olsa yapcak cook ama nerde bizde okadar para... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben suan +7/12 fp set ıle takılıom hem dah ucuz hem daha mantıklı tabıı bulursam +8/15 fp ısterımde 400m cıvarı cekıolar parca bası. +7 fp nn mantığı bence hp den kazandığın 12 stat dex ın dekı 12 artıs cok onemlı bence yıne de karar senn zevk snn nası ıstersen ole davran:)[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ertem Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben snn nickini merak ettim belli arestesin boberti fln tanıon da sen humanmısın orc mu nick ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yok dostum Boberti felan tanidigim yokda..arada bi pm attigim papar human asasinler var..ve etraftada cok fp+8 15 arayan insan oldugu icin bu kadar cazipmi die merak ettim. Nickime gelince suan ben bile kendmi görmek istemiorum 1,2mil 2 shard+7 70 alip tüm armorlari +7 12 olan ama ne yazikki gm tarafindan biri dupe die silinen bi magdurum.Suan tüm herseyimi satmis ve fp ve gobinlerle sadece moradonda dolasiorum 1 ay sonra geri dönecem eskisinden daha saglam ozaman solerim kim oldugumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 her turlu 2. secenek ne anırt kodumu ama yersen bayıl nede kralı bayıltamasın ama sende vurama her turlu 2. secenk hem bayılt hem ayılt :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 sen biraz itemleri ucuz satsan diom öle olcakda sende pahali satinca olmuooo..... ucuz sat al ekonomi canlansin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bızde o sılınme mağdurları arasındayız yanı 1 ayda eğer onları gerı alabılecek kdr sağlam para kasarım dersen merak ederım nası yapıcan dıe? harbı anlat bana d alzm eskı gunlerıme donıım dual+7 shardımı alıım bende:([signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 arkadaşım şahsen benim arc. xdeki dediğin gibi tüm chitnler+7/12dex,2kekuri ring,priest pendant,i.b+7/70 pos oldukça rahatım assasin olmak istiyorum atak ta ii korkun olmasın tavisyem budur yani 2.seçenek[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde clansız lvl6x master warrior-master assasin server:diez(human)-xgenon(karus) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 bencede 2. secenek Baska fikri olan bunlarin disinda varsa buyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 60+ assasinler öncelikle efendi olmalı. küçüklerini sevmeli, büyüklerini saymalı :P[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 sen kendi cevabını kendin vermişsin zaten. defans olarak saglam diyosan 2-3 , attack olarak saglam diyorsan 1. yani daha bunun nesini soruyosun onu anlamadım[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 anlamadigin taraf dostum..Acaba hangisi iyi.defansdan ödünc vermekmi yoksa dengeli olmasimi yada baska bi alternatifmi..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bana kalsa Assassin dediğin vurdu mu öldürmeli yani ama chitin shell + dual shard acayip güzel duruyor :) Bence vurdunmu öldürüceksin tekte...[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 gothic sen ban yememişmiydin ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hercul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 asasin öle olmalida dostum cz de yada savasda ben bile +7 12 ile nova felan yiyince baya bi can gidio acba papera nolur..vurdunmu öldürmenin baska yolu +7 12 shell ama tabi babamiz fabrikatör deil alak eheheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar