Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emule-yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu emule denen şeyi nerden indireblrm (tam link) indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor...Animeler bölümünde dolu link var emuleyle çalışıyormuş araştırdım taradım bir türlü bulamadım şu programı.Yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yok öyle birşey, otuz farklı şey çekiyorum emule den, daha virüs yemedim, ne olduğunu bilmediğiniz şeyler çekmediğiniz sürece birşeycik olmaz.

bu arada freeangel mod tavsiye ederim, baya memnunum forumdaki öbür konularda bulabilirsin.[signature][hline]Embrace the shadow!
Mesaj tarihi:
evet evet kesın gecıs yapıcam bu freeangel'a artık
zira gokhan mod'dan nefret etmeye basladım

1000 ın uzerınde availabilitysi olan bi filmi 4-5 gecede indiremiyosa bu salak mod neden kullanayımki.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Animer bölümünde bazı dosyalar var onları indirmek bu programı istiyormuş onun için yükledim şu iş bitsin silicem zaten çok karışık ares bundan 10 gömlek üstün![signature][hline]
Mesaj tarihi:
hem karışık diyorsun, yani anlamamışsın; hem de karşılaştırıyorsun ehoeh

karışıksa çözümü de var, bin tane ayarlama bulursun nette istesen türkçe/ingilizce farketmeden..[signature][hline]ben BombaciMulayim
Mesaj tarihi:
offff bu emule kadar dandik program yoktur herhalde...Ben nasıl bi yerden indiriyorsam milletten benden indiriyomuş eh sebebiyle aktarım hızı acayip yavaşladı sittim sene inmez bu dosya:([signature][hline]
Mesaj tarihi:
256 adsl var 1024 deil ve uo oynuyorum daha doğrusu bu program yüzünden oynayamıyorum...ee neden isteyimki başkalarının benden indiregandi yapmasını hızım yarısından aza indirdi...Eğer o adamlar benden çekmiyo olsaydı keyifle animemi izliyordum..[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...